Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Soundvenue Live: Himmelstormerne i Zar Paulo fejrer milepæl med q&a og live-session

Afholdt event

Soundvenue Live: Himmelstormerne i Zar Paulo fejrer milepæl med q&a og live-session

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

13 okt 2022 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi har allerede kåret ‘Klap for fædrelandet’ som den bedste sang i 2022’s første seks måneder, så man kan vist godt konkludere, at vi har glædet os til mere musik fra Zar Paulo. Derfor er vi også glade for at kunne fortælle, at vi fejrer udgivelsen af den første halvdel af bandets debutalbum, dagen før det frigives.

Det sker torsdag den 13. oktober, hvor de fem aarhusianere stiller op til q&a i Rundetaarns smukke Bibliotekssal, hvor de efterfølgende vil spille numrene fra udgivelsen live for det heldige publikum.

Aftenen præsenteres i samarbejde med PIFT og Jack Daniel’s, så der vil også være en gratis velkomstdrink til at starte aftenen ud på.
Zar Paulo havde allerede vist lovende takter, inden de ramte os med en lige højre i 2020: Singlen ‘Stop Believing’ løftede gruppens poprock til nye højder og osede af potentiale.

Men så blev der stille. I to år faktisk. Indtil de overgik sig selv med den satiriske løssluppenhed på ‘Klap for fædrelandet’.

Fuldt fortjent har de efterfølgende haft en opvarmningstjans på The Minds of 99’s arenaturné, mens de i sidste uge optrådte og var nominerede til P3 Guld.

Nu kan du så komme endnu tættere på Zar Paulo, når de tager næste skridt i deres imponerende fremfærd.

Tilmeld dig Facebook-eventet HER
.

Arrangør


Soundvenue er ny kultur – filtreret og forklaret.

LIVE laver vi engagerende, oplysende og omvæltende arrangementer.

Lokation

Rundetårn Rundetårn, Købmagergade 52A, 1150 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .