Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Spansk topklasse!

Afholdt event

Spansk topklasse!

Fra DKK 725,00

Sted

Dato

29 jan 2022 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi ved godt, at det er en dyr smagning. Til gengæld er det en kæmpe oplevelse at smage vine fra de absolut bedste producenter i Spanien!

Vi starter i velkendte Rioja med den meget velsmagende og bedst sælgende Marques del Hueco 2016. Den smager vi sammen med López de Heredia 2007, som med sin alder virkelig får vist, at de kan noget helt særligt i Rioja. Vinen opnår hele 96 point fra Parker.

Vi fortsætter i det spændende distrikt Priorat. Clos i Terrasses 2018, fra kultproducenten bag Clos Erasmus, er en vin, der både er elegant og fyldig. Også Clos Mogador 2017 er en oplevelse i sig selv, den er nemlig meget koncentreret og præcis på samme tid. Begge disse vine er mere end godkendt på Parker, hvor de opnår hele 96 point.

Vi slutter i det tredje store distrikt, nemlig Ribera del Duero. Den første vin har mange måske hørt om eller smagt, for den er nemlig lavet af en dansker, Peter Sisseck. Flor de Pingus rammer perfekt potentialet i området, og vi synes, at 2018 er den bedste årgang længe med en perfekt balance. Parker er enig - med 94 point. Som sidste vin serverer vi en ægte legende i en stor årgang, Vega Sicilia Valbuena 2016. Den er absolut toppen i Spanien, og den vin skal man smage mindst én gang i livet. På VBAR!

Vi serverer lidt brød, olivenolie og mandler under smagningen.

Vinene bliver præsenteret af en af vores vinkyndige ejere.

Bemærk: Minimum antal gæster er 8 personer. Hvis ikke dette opnås, aflyses arrangementet og jeres billetter bliver refunderet.

PS. Som en lille ekstra gave tilbyder vi alle deltagerne 10 procent rabat på vinflasker, hvis I har lyst til at nyde lidt mere god vin, inden I takker helt af for aftenen.


Aftenens vine:

2016 Marques del Hueco, Selección Vinas Viejas, Rioja

2007 López de Heredia, Viña Tondonia Reserva, Rioja

2018 Clos i Terrasses, Laurel, Priorat

2017 René Barbier, Clos Mogador, Priorat

2018 Pingus, Flor de Pingus, Ribera del Duero

2016 Vega Sicilia, Valbuena Vega Sicilia, Ribera del Duero

Arrangør

Velkommen til VBAR

Her er alle velkommen - både vineksperter, jer med interesse for at lære noget nyt og alle jer, der bare gerne vil have høj kvalitet i hyggelige, rolige omgivelser. Vi har noget til enhver smag.

Vi tilbyder vores gæster en vinbar, hvor prissætningen er value for money.

Lokation

VBAR VBAR, Smallegade 39, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .