eventet sluttede

SPARKLING SOUND FESTIVAL Alessandro Cortini - Nils Gröndahl - Soma Allpas - Johanna Borchert - - Geraldine Keller

DKK 150,00

Sted

Dato

30 nov 2019 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

SPARKLING SOUND FESTIVAL præsenterer Alessandro Cortini (I), Nils Gröndahl, Soma Allpass, Johanna Borchert (DE), Geraldine Keller (F) + tba i et program hvor den klassiske tilgang til klang relateres til den rytmiske elektroniske tilgang til klang.

Dette fokus udfoldes i en serie flotte koncerter - i Koncertkirkens magiske rum - hvor der et samspil med elektronik & instrumenter / vokal og ikke mindst det visuelle element video er i højsædet.

Festivalens scoop er at Alessandro Cortini præsenterer sin helt nye udgivelse "VOLUME MASSIMO" - der udkommer 27.9 på MUTE. Denne koncert fremføres med en stor ny video-produktion.

Soma Allpass og Johanna Borchert optræder både solo og i duo med egne numre og improvisationer.

Der opføres ligeledes et nyt værk af den meget anerkendte solist Nils Gröndahl .

Fra Frankrig kommer den stærke sanger Geraldine Keller med et solo-program der åbner festivalen.


arr. Alteration

Projektet er støttet af af Koda Kultur, Statens Kunstfond, Københavns Musikudvalg, Det Franske Institut.


Arrangør

ny elektronisk musik, violin, cello, vokal & visuals

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .