Speak om virksomhedskultur

Herlufsholmvej 24, 2720 København
23 sep 2020 kl. 13:00 - 15:30
Billetter DKK 195,00 - DKK 295,00
Billetter DKK 195,00 - DKK 295,00

Speak Om Virksomhedskultur

Hvordan kan et godt arbejdsmiljø bidrage til voksende bundlinie resultat? Hvad kan I gøre anderledes?

Vi har inviteret forskellige talere, der alle sammen arbejder med virksomhedskultur og kan bidrage med forskellige perspektiver.

Om arrangementet

Vi oplever at nogle virksomheder bliver udfordret, fordi de i høj grad presses af en driftstung hverdag, hvor de overordnede strategiske overvejelser drukner i praktiske anliggender og et fokus på kortsigtede mål.

Virksomhedskultur er noget man vender tilbage til en gang om året og i mange tilfælde ikke får gjort mere ved.

Det er ofte kun den øverste ledelse, der bliver involveret i den strategiske proces og derved mister man mange gode input fra medarbejderne. Der er for stort et fokus på virksomhedens produkt og tanken er ofte at større investeringer skal løse problemet. 

Til eventet kommer følgende og holder et oplæg:


IRIS ENGELUND

”Alle har talenter – både synlige og skjulte.De mest talentfulde mennesker er ikke nødvendigvis kun dem, der performer godt udadtil. Det er derimod de mennesker, som har fået sat deres talent rigtigt i spil.

Det er de færreste virksomheder og personer, der har et konkret bud på, hvordan man kommer i gang med strategisk talentudvikling. Men det har jeg. Jeg har et kvalificeret bud på et talentudviklingskoncept, der virker! Jeg kalder det “Sæt dit talent i spil”.

Dette koncept har jeg udviklet på baggrund af mine mange års forskning og mit intensive arbejde med talentudvikling. I løbet af de seneste år, har jeg holdt foredrag for over 10.000 mennesker, arbejdet strategisk med talentudvikling i både store og små virksomheder, samt talent-coached både ledere, teams og private personer. ”

Gary Anello (US)

Karriere rådgiver på Kellog-WHU executive MBA. 

Af Hafaz Shah:

"Gary vil tale om karriererådgivning og hvordan han vejleder de studerende på universitetet til at finde deres rette sti. Han vil fokusere på hvordan virksomhedskultur er en vigtig brik i valg af karriereveje og hvordan han i praksis coacher sine studerende. Han har senest været coach for mig og hans vejledning har skærpet min indsigt omkring mit professionelle jeg."

Dette oplæg vil foregå på engelsk.


MORTEN ENGHAVE

Projektleder på "Go for it" hos Securitas

Af Hafaz Shah:

"Morten arbejder med at få unge ud af den kriminelle løbebane og få dem tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg har haft et glimrende samarbejde med Morten og han kommer og fortæller om hvordan de bruger en del af deres overskud i Securitas til at hjælpe udsatte unge."

Lars Skov  "Idag leder i et jobcenter:

har mere end 20 års ledelseserfaring fra flere brancher og ledelsesniveauer. Han har en diplom i ledelse og en master i positiv psykologi. Jeg vil opfordre os til at glemme bundlinjen (for en stund) – vi skal spilde tiden og huske de mentale afbræk.

HAFAZ SHAH

"Jeg har arbejdet med jobmarkedet i rigtig mange år og har på egen krop mærket virksomheders modstand mod forandring. Alle virksomheder bryster sig af at være innovative, men reelt set er frygten for nye udfordringer større end lysten til at se nye muligheder. En blødere virksomhedskultur med plads til forskellighed og nye idéer, er en forudsætning for innovation, men i mange virksomheder prioriteres virksomhedskulturen ikke nok, ofte fordi det er svært at måle resultaterne af den på bundlinjen. Derfor har jeg samlet en række talere inden for området, der kommer og taler om hvordan en forbedret og mere åben virksomhedskultur kan tilføre værdi til virksomheden."

Pga. Corona har jeg kun 50 billetter og EarlyBird tilbudet slutter 17.september 2020

Sidste frist for tilmelding 19.september 2020

Der vil være the og kaffe, samt et stykke kage og frugt.

Profile picture
Hafaz Shah

Hafaz Shah arbejder med virksomhedskultur og er igang med at læse en HD på CBS. Med mange forskellige arbejdspladser igennem tiden er der mange erfaringer at trække på.

Event aflyst

Speak om virksomhedskultur

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke