Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Specialarrangement med Rikke Helms og koncert

Afholdt event

Specialarrangement med Rikke Helms og koncert

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

16 mar 2022 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Kære alle medlemmer og interesserede i nordisk og russisk musik.

Nordisk Russisk Musikforening fordømmer på det stærkeste Præsident Putins angreb på Ukraine. Han forgriber sig ikke bare på et frit Ukraine, men tager sit eget folk og hele verden som gidsel.

Vi må derfor fokusere endnu stærkere på vores fælles kulturelle og menneskelige grundlag som uafhængigt af tilfældige magthavere, binder os til hinanden.

Vi har inviteret Rikke Helms, tidl. direktør på De danske Kulturinstitutter i Riga og St Petersborg
til at deltage i en samtale om, hvordan vi kommer videre med hinanden og hvorfor det er så vigtigt at forsøge.

På programmet er 
Prokofievs cellosonate i C dur op 119
og Max Bruchs Kol Nidrai op 47

Samuel Künstler, cello
Kristopher Hyldig, klaver

Efter en kort pause vil Rikke Helms fortælle om sine oplevelser med russiske tanks i Rigas gader, da Sovjetunionen for 3 årtier faldt fra hinanden og fremtiden for landene i det store rige pludselig så helt anerledes ud.

Efterfølgende vil foreningen og Rikke være vært for samtale om hvad skete der med friheden - hvor er Rusland i dag - hvordan holder vi fast i hinanden.


Vi serverer vin og vand for 20 kr.

Lokation

Metronomen Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .