Spice Girls Foredrag - Spice Up Your Life

09 apr 2018 kl. 20:00 - 22:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


I januar holdte vi Spice Girls foredrag i Absalon, salen var helt udsolgt, og derfor holder vi endnu en Spice Girls foredragsaften. Så hvis du ikke kom med sidste gang har du nu muligheden!

For en hel generation står Spice Girls som det ultimative billede på 90’ernes barndom med mavekorte bluser og tårnhøje plateausko. Hvis vi tænker tilbage kan vi måske huske trinene til den koreografi vi lavede til sangen ´Wannabe´ henne i klubben, eller hvordan vi næsten havde samlet alle Spice Girls kortene i en samlemappe.

Spice Girls var ud over at være et kommercielt popfænomen og en gruppe der stod for ’Girl Power’ og venindesammenhold – budskaber, der stadig i dag bliver fremhævet i diskussioner om kvinderepræsentationer i popkulturen.

Dette vil vi dykke nærmere ned i, når vi til dette Spice Girls foredrag vil få genopfrisket lyserøde minder og blive klogere på, hvorfor Spice Girls blev så populære.

Så tag resten af pigegruppen, din bedste ven fra folkeren eller din bror i hånden og kom med til Spice Girls Foredrag i Absalon

Om foredragsholderen:

Elise Ligaard er cand.mag. i musikvidenskab og har undervist i fænomenet ’fankultur’ som ekstern lektor på musikvidenskab, Københavns Universitet. Udover selv at have været dedikeret Spice Girls-fan har Elise desuden skrevet speciale om popgruppen.

Spice Up Your Life <3

Absalon

PRATISK:

Entré: 30 kr per deltager, som kan købes her via Billetto eller i døren, hvis der er flere billetter tilbage.

Billet

Salg lukket