spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Spil Dansk Live X P3 Musikchefen // Phlake

Afholdt event

Spil Dansk Live X P3 Musikchefen // Phlake

Fra Gratis

Sted

Dato

05 nov 2021 kl. 11:45 - 14:00

Beskrivelse

I anledningen af ’Spil Dansk Ugen 2021’, hvor der vil være musikevents for alle over hele landet, vil DR sætte et ekstraordinært fokus på dansk musik.

Fredag d. 5. november 2021 vil nogle af DRs mest populære radioprogrammer bringe livemusik ud til danskerne i ’Spil Dansk Live’. Her vil både etablerede og fremadstormende navne levere en fredag fuld af masser af levende, dansk livemusik hele dagen på tværs af radiokanalerne direkte fra Roskilde Festival Højskole, Vejle Musikteater og Kulturhotellet i Rønde.

Derfor inviterer vi dig og andre der elsker et skud god dansk musik, til at være med som publikum, når P3 og P6 Beat sender livekoncerter fra Roskilde Festival Højskole med Phlake og Iomfru. 

Der er begrænsede pladser, adgangen er gratis og tilmelding er påkrævet. 

Eventet foregår i vores Orange foregradssal. 

Lokation

Roskilde Festival Højskole Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .