spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Spillet om Arktis: Stormagter, klima og rigsfællesskabet

Afholdt event

Spillet om Arktis: Stormagter, klima og rigsfællesskabet

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

20 mar 2019 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Isen smelter i Arktis. Det giver nye risici, men også nye økonomiske muligheder. Samtidig øges spændingen mellem USA og Rusland, der begge grænser op til Arktis, og Kina søger adgang og indflydelse i Arktis.

I lille Danmark, med store Grønland i Rigsfællesskabet, har vi omfattende Arktiske interesser. Så hvad betyder denne situation for Danmark? Både i forhold til vores forsvarspolitik, økonomisk politik og klimapolitik?

Hør Kristian Søby Kristensen, der er seniorforsker på institut for statskundskab, center for militære studier. Kristians primære forskningsområder er sikkerhedspolitik og strategi.

Lokation

Foredragssalen Foredragssalen, Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .