SPIR event: Suppe, fællesskab og gode idéer

Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus
26 nov 2020 kl. 17:30 - 21:30
Billetter DKK 0,00
Billetter DKK 0,00

Kom med til SPIR event!

Torsdag d. 26. november er du inviteret til SPIR event på Folkestedet! SPIR events handler om at fejre og støtte op om ildsjæle med idéer eller projekter til et socialt, kulturelt eller grønt initiativ. På aftenen får fire ildsjæle mulighed for at præsentere deres ide og opnå støtte, læring og tips fra aftenens gæster. Der er tale om low-key præsentationer uden flotte Powerpoint-shows og uden fancy businessmodeller, og en vigtig del af konceptet er, at alle skal kunne deltage. Vi opfordrer folk til at komme hinanden ved - på afstand selvfølgelig, lade sig inspirere af de mange gode ideer og dele ud af deres egne kontakter, ideer, feedback og gode energi. 

Billetter fås på donations-basis. Dette betyder, at du selv vælger, hvor mange penge, du vil donere. Vi har valgt donations-princippet for at sikre, at økonomi ikke er en barriere for deltagelse. Alle donationer til SPIR går ubeskåret til de ideér eller projekter, der vinder ved SPIRs events. Din donation giver dig samtidig adgang til eventet, en stemmeseddel og en skål lækker suppe med brød. Vi foreslår en minimumsdonation på 50 kr., og vær opmærksom på beløbsfeltet, når du vælger, hvor meget du ønsker at donere for din billet. 

Eventet finder sted på Folkesteder i Aarhus Centrum, og SPIR er støttet af Tuborgfondet.

Program:

17:30 Dørene åbner. Økologiske drikkevarer kan købes i baren, og du kan prøve lykken i vores tombola, som er støttet af lokale virksomheder.

18:00 Dørene lukker og vi byder velkommen. Fire ildsjæle præsenterer deres gode idéer på 4 minutter efterfulgt af 4 spørgsmål fra salen.

19:00 Spisning, feedback og tid til at købe tombola-lodder og stemme på den ide, du synes bedst om. Baren er åben!

20:00 Aftenens tombolavindere og vinder-projekt annonceres og modtager aftenens donationer. Herefter hygge, netværk og afrunding. 

21:00 Aftenen slutter.

Vi offentliggør de 4 initiativtagere op til eventet. Har du selv en god social, grøn eller kulturel idé, du gerne vil præsentere? Så send os en ansøgning på https://www.spiraarhus.dk

Læs mere om SPIR på vores hjemmeside: https://www.spiraarhus.dk eller på Facebook:https://www.facebook.com/event... 

OBS: VI PASSER PÅ HINANDEN!
Vi tager corona-restriktionerne meget alvorligt for vores alle sammens sikkerheds skyld. Vi sørger selvfølgelig for god afstand og masser af håndsprit. Lokalet er corona-godkendt til 50 personer, men vi har sat en grænse på 40 billetter for at sikre god plads. Derudover beder vi om, at du har mundbind på, når du skal i baren eller i det hele taget står op. Hvis du føler dig sløj på eventdatoen beder vi om, at du bliver hjemme. På den måde passer vi på hinanden.

De bedste hilsner, 
Spir Aarhus

Profile picture
SPIR
SPIR kbh støtter sociale, kulturelle og grønne initiativtagere.
eventet sluttede

SPIR event: Suppe, fællesskab og gode idéer

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke