SPIRIT IN DRAMA

eventet sluttede

SPIRIT IN DRAMA

Billetter fra DKK 1.195,00

Sted

Dato

21 jun 2015 kl. 10:00 - 17:00

Beskrivelse

SPIRIT IN DRAMA


I mit arbejde med performance igennem mere end 30 år, har jeg opdaget en ny tre-enighed: Sjælen, hjertet og kroppen.
Ved at lade disse tre mødes og samarbejde om det sceniske udtryk, opstår den rene magi.

Jeg har også opdaget at forudsætningen for vedvarende forandring, er at hvad der følelsesmæssigt foregår i dig må have udtryk, stemme og bevægelse.

Her er drama og scenisk udfoldelse et fantastisk stærkt værktøj, som for alvor flytter dine grænser og åbner for din sjæls nærvær. Når du arbejder dramatisk tager din udvikling voldsom fart. Og når dramaet suppleres med din spirituelle bevidsthed og energi, banes vejen for en helt ny tilgang til autentisk tilstedeværelse og mærkbart nærvær i din performance.

Glæd dig til denne nye workshop, som møder dig lige hvor du er, - og derfra åbner døren til dit indre skatkammer.

Du lærer at forbinde dig selv med dine medfødte unikke ressourcer, og får værktøjer til hvordan du kan bruge sjæls-nærvær i performance og kommunikation - og i dit liv.

Der er levende musik til træningen gennem hele dagen, fordi jeg gennem de sidste par år har erfaret at live musikalsk følgeskab åbner ind til områder i sjæl og bevidsthed, hvor ord og tanker kan virke begrænsende for, hvor langt du går med dig selv.
Vi arbejder med:

· drama og improvisation
· stemmen og ur-lyde
· slow- motion og bevægelse
· masker og gestus
· visualisering
· afspænding
· drømme og billeder
· kontakt-improvisation


Dette kursus kombinerer arbejdet med din personlige approach i performance og din spiritualitet.

Målgruppe:
Alle som ønsker at erstatte en for snæver komfortzone med klar og mærkbar tilstedeværelse - samt udvikling af en spirituel tilgang til performance og kommunikation.


Udbytte:

Brugbare værktøjer til på egen hånd at skabe adgang til din spirituelle energi og højere bevidsthed. Træning i hvordan du kan påvirke energien i et rum. Enkle veje til at ændre din tilstand fra uro til indre fred. Bevidsthed om dine unikke ressourcer og hvordan du får dem optimalt i spil i performance og kommunikation.

Spring bare ud i dit liv.
Det er kun et mirakel.

Gennem stærke øvelser gen-etableres kontakten til dine indre ressourcer og kilden til indre fred.


Sted: Dansk Skuespillerforbund,

Tagensvej 85, 2200 København N.

Tid: d. 21 juni kl. 10 - 17.00

Pris: 1195 kr. inkl. kaffe/the og frugt.

Medbring løstsiddende tøj, skriveværktøj til dine notater, vandflaske og madpakke.Se mere på
www.trueformance.dk

Lokation

Dansk Skuespiller Forbund, Tagensvej 85, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .