Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Spirit of Speyside Whisky Awards Copenhagen

Event aflyst

Spirit of Speyside Whisky Awards Copenhagen

Fra DKK 449,00

Sted

Dato

11 okt 2023 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vil du have indflydelse på Spirit of Speyside Whisky Awards?

Spirit of Speyside Whisky Festival er verdens største event af sin slags. Siden starten i 1999 er festivalen vokset hvert eneste år, og det skal naturligvis udnyttes til whiskyens bedste. På Spirit of Speyside Speyside Whisky Festival udvælger et ekspertpanel 2 finalister i 4 kategorier, og derefter skal vinderne findes. Og de skal findes af de virkelige eksperter i verden, nemlig whiskyforbrugerne. I 2023-24 kan de danske whiskyforbrugere igen være med. Her har vi mulighed for at bestemme hvilke vi synes er bedst, set med danske øjne. Kom med, smag på alle finalisterne, og gør din indflydelse gældende ved at stemme på dine egne favoritter!

Kandidaterne blev afsløret i forbindelse med Spirit of Speyside Speyside Whisky Festival 26/4-1/5 2023. Kandidaterne er følgende:

 • NAS (Non Age Statement): Cragganmore Distiller’s Edition og Aberlour a’Bunadh
 • 12 år eller yngre: The Glenlivet 10 år Single Cask og Benriach The Smoky 12 år
 • 13 til 17 år: Balvenie 14 år Caribbean og Speyburn 15 år
 • 18 år og ældre: Glenfiddich Grand Cru 23 år og Balvenie 21 år Portwood

Vi kan naturligvis ikke bedømme og stemme på tom mave, så vi starter med lidt lækkert at spise.

Prisen inkluderer mad og whiskysmagning. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

Arrangør

Lokation

Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .