Spirit of Speyside Whisky Awards Copenhagen med Smagning.com

08 okt 2020 kl. 18:00 - 21:00

Spirit of Speyside Whisky Awards kommer til Danmark!

Deltag 8/10, når Spirit of Speyside Festival på et ekstra arrangement præsenterer de nominerede kandidater, og vær med at til afgøre hvilke single malts de danske whiskyforbrugere synes bedst om.

Spirit of Speyside Festival er verdens største event af sin slags. Siden starten i 1999 er festivalen vokset hvert eneste år, og det skal naturligvis udnyttes til whiskyens bedste. I efteråret 2019 udvalgte et ekspert panel 2 finalister i 4 kategorier, og nu skal vinderne findes. Og de skal findes af de virkelige eksperter i verden, nemlig whiskyforbrugerne. For første gang er der mulighed for at de danske whiskyforbrugere kan være med. Denne aften har vi mulighed for at bestemme hvem der er bedst, set med danske øjne. Kom med, og gør din indflydelse gældende.
Vi starter med et lækkert måltid mad fra Romarin. Derefter smager vi disse 8 single malts, og vælger den bedste i hver kategori:

  • 12 år eller yngre: Aberlour 10 år og Cardhu 12 år
  • 13 til 20 år: Benromach 15 år og Glenallachie 15 år
  • 21 år og ældre: Glenfiddich Grand Cru 23 år og Glenfarclas 25 år
  • NAS (Non Age Statement): Tamnavulin Sherry Cask Edition og Cardhu Amber Rock

Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

NB: Præsentationen foregår på engelsk med charmerende skotsk accent. Såfremt rejserestriktioner skulle forhindre besøg fra Skotland, vil smagning og afstemning blive gennemført under ledelse af Dennis Klindrup fra Smagning.com.