Spirit of Speyside Whisky Awards Jylland

Vejstruprødvej 15, 6093 Sjølund
28 jan 2022 kl. 18:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 399,00
Billetter DKK 399,00

Vil du have indflydelse på Spirit of Speyside Whisky Awards?

Deltag, når Spirit of Speyside Festival præsenterer de nominerede kandidater, og vær med at til afgøre hvilke single malts de danske whiskyforbrugere synes bedst om.

Spirit of Speyside Festival er verdens største event af sin slags. Siden starten i 1999 er festivalen vokset hvert eneste år, og det skal naturligvis udnyttes til whiskyens bedste. I starten af november udvælger et ekspertpanel 2 finalister i 4 kategorier, og så skal vinderne findes. Og de skal findes af de virkelige eksperter i verden, nemlig whiskyforbrugerne. I 2021 kan de danske whiskyforbrugere igen være med, og i år afholder vi smagning og afstemning både øst og vest for Storebælt. Her har vi mulighed for at bestemme hvem der er bedst, set med danske øjne. Kom med, smag på alle finalisterne, og gør din indflydelse gældende ved at stemme på dine egne favoritter!

Vest for Storebælt afholdes arrangementet i samarbejde med Whisky.dk, og billet inkluderer bustransport fra banegården i Kolding til Whisky.dk's butik i Sjølund. Man kunne nok forestille sig at der var et par gode tilbud på aftenen...

NB: Præsentationen foregår på engelsk med charmerende skotsk accent. Såfremt rejserestriktioner skulle forhindre besøg fra Skotland, vil smagning og afstemning blive gennemført under ledelse af Dennis Klindrup fra Smagning.com.

Vi kan naturligvis ikke dømme på tom mave, så vi starter med lidt lækkert at spise.

Derefter smager vi 8 single malts, og vælger den bedste i hver kategori.

Kandidaterne for 2021 afsløres i starten af november 2021. I 2020 skulle vi vælge mellem disse:

  • NAS (Non Age Statement): Tamnavulin Sherry Cask Edition og Cardhu Amber Rock
  • 12 år eller yngre: Aberlour 10 år og Cardhu 12 år
  • 13 til 20 år: Benromach 15 år og Glenallachie 15 år
  • 21 år og ældre: Glenfiddich Grand Cru 23 år og Glenfarclas 25 år

Da vi endnu ikke kender programmet, er der risiko for at billetprisen forhøjes når kandidaterne offentliggøres. Vælg derfor "Early Bird" for at sikre dig billet til lavest mulige pris.

Vi arrangerer bustransport fra Kolding Banegård til Whisky.dk og retur.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke