Spirit of Speyside Whisky Awards Jylland

Vejstruprødvej 15, 6093 Sjølund
28 jan 2022 kl. 18:00 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 399,00 - DKK 499,00
Billetter DKK 399,00 - DKK 499,00

Vil du have indflydelse på Spirit of Speyside Whisky Awards?

Deltag, når Spirit of Speyside Festival præsenterer de nominerede kandidater, og vær med at til afgøre hvilke single malts de danske whiskyforbrugere synes bedst om.

Spirit of Speyside Festival er verdens største event af sin slags. Siden starten i 1999 er festivalen vokset hvert eneste år, og det skal naturligvis udnyttes til whiskyens bedste. I starten af november udvælger et ekspertpanel 2 finalister i 4 kategorier, og så skal vinderne findes. Og de skal findes af de virkelige eksperter i verden, nemlig whiskyforbrugerne. I 2022 kan de danske whiskyforbrugere igen være med, og i år afholder vi smagning og afstemning både øst og vest for Storebælt. Her har vi mulighed for at bestemme hvem der er bedst, set med danske øjne. Kom med, smag på alle finalisterne, og gør din indflydelse gældende ved at stemme på dine egne favoritter!

Vest for Storebælt afholdes arrangementet i samarbejde med Whisky.dk, og billet inkluderer bustransport fra banegården i Kolding til Whisky.dk's butik i Sjølund. Man kunne nok forestille sig at der var et par gode tilbud på aftenen...

NB: Præsentationen foregår på engelsk med charmerende skotsk accent. Såfremt rejserestriktioner skulle forhindre besøg fra Skotland, vil smagning og afstemning blive gennemført under ledelse af Dennis Klindrup fra Smagning.com.

Vi kan naturligvis ikke dømme på tom mave, så vi starter med lidt lækkert at spise.

Derefter smager vi 8 single malts, og vælger den bedste i hver kategori.

Kandidaterne er:

  • NAS (Non Age Statement): Aberlour a'bunadh og Tamnavulin Spanish Grenache Cask Edition
  • 12 år eller yngre: Benriach 12 år og Benromach 10 år
  • 13 til 20 år: Glenlivet 15 år og Aberlour 16 år
  • 21 år og ældre: Aultmore 21 år og Balvenie 21 år

Der er et begrænset antal billetter  til "early bird" pris. Sidste år var arrangementet udsolgt, så vent ikke for længe med at købe, hvis du vil være sikker på at være med. Prisen inkluderer mad og whiskysmagning, men ikke drikkevarer til maden.

Vi arrangerer bustransport fra Kolding Banegård til Whisky.dk og retur. Vi sender en mail til den emailadresse der er benyttet til køb af billet, med praktiske informationer når vi nærmer os.

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke