Spirituel Fitness - Udsat ny dato kommer snarest

26 aug 2019 kl. 16:00 - 21:30

Thorsgade 13,kld, 5000 Odense

”Alt er energi, og det er alt, der er. Tilpas dig frekvensen af den virkelighed, som du ønsker, og du kan ikke undgå, at blive til den virkelighed. Det kan ikke være på anden måde. Dette er ikke filosofi. Det er fysik. Albert Einstein.              

Hvorfor Spirituel Fitness er for dig som ønsker, at blive bevidst om den måde du påvirkes og tage ansvar for den måde, du påvirker dine omgivelser.

Du får indblik i en verden, som vi alle er en del af, men ikke alle arbejder bevidst med. Workshoppen består af en masse praktiske øvelser krydret med teori, der giver dig værktøjer, så du kan begynde at gøre det, du er skabt til - at leve og lede med hjertet!

Spirituel Fitness handler om, at se mønstre, dynamikker, og mestre sin energi, så vi bevidst har sjælen, hjertet og kroppen med.  Ønsker du at styrke din medfødte evne til at ”danse med energierne, så er Spirituel Fitness for dig.

Spirituel Fitness giver indsigt i hvordan dine valg og mønstre påvirker dig og ikke mindst hvordan du kan ændre dem – helt enkelt.


Pris: kr. 699 plus billetgebyr– Tilmelding er bindende Der er plads til max. 12 deltagere. Døren er åben fra 15.30.

Helt praktisk:

  • Parkering: Q-Park Grønnegade 70 5000 Odense C eller Brandts’ parkeringsanlæg med indkørsel fra Pantheonsgade. Du kan også hente appen Odense Rundt. Den giver et overblik over mere end 4000 parkeringspladser i bymidten.
  • Forplejning: Vand, the, kaffe og snacks ad libitum– husk madpakke el. besøg Lagkagehuset /Føtex er tæt på.
  • Husk behageligt tøj

Min baggrund er en uddannelse som lærer og en medfødt og umættelig stor nysgerrig på energier . Jeg har arbejdet som  healer, clairvoyant og medie (afdødekontakt) i to år. Jeg ser mig selv, som guide, hvor jeg bruger clairvoyance m.v. som værktøjer, til at sige det der skal siges, Jeg gør det empatisk og på en måde, som giver mening for dig.