Spirituel Fitness - Workshop i Odense

10 nov 2019 kl. 10:00 - 16:00

Thorsgade 13,kld, 5000 Odense

”Alt er energi, og det er alt, der er. Tilpas dig frekvensen af den virkelighed, som du ønsker, og du kan ikke undgå, at blive til den virkelighed. Det kan ikke være på anden måde. Dette er ikke filosofi. Det er fysik. Albert Einstein.              

Vi skal arbejde med den energi vi alle er en del af. Workshoppen vil bestå af praktiske øvelser indenfor healing, clairvoyance og afdødekontakt, der giver dig værktøjer, så du kan begynde at gøre det, du er skabt til - at leve og lede med hjertet!

Du får en større forståelse af din egen, andres og energierne der omgiver dig. Indsigt i hvordan dine valg og mønstre påvirker dig, og ikke mindst hvordan du kan ændre dem – helt enkelt.

Spirituel Fitness handler om, at se mønstre, dynamikker, og mestre sin energi. Et bevidst valg om at have sjælen, hjertet og kroppen med. Ønsker du at styrke din medfødte evne til at ”danse med energierne, så er Spirituel Fitness for dig.

Pris: kr. 699 plus billetgebyr– Tilmelding er bindende Der er plads til max. 12 deltagere. Døren er åben fra 9.30.

Helt praktisk:

  • Parkering: Q-Park Grønnegade 70 5000 Odense C eller Brandts’ parkeringsanlæg med indkørsel fra Pantheonsgade.
  • Forplejning: Vand, the, kaffe og snacks ad libitum– husk madpakke. 
  • Husk behageligt tøj

Min baggrund er en læreruddannelse og en medfødt og umættelig stor nysgerrighed på energier . Jeg ser mig selv som guide, hvor healing, clairvoyance og afdødekontakt er mine værktøjer, til at heale og sige det, der skal siges. Jeg gør det empatisk og så det, for dig,  giver mening.