Spirituel Fitnesstræning i Odense

22 okt 2019 kl. 16:15 - 17:30

Oasen, nuets Center, Thorsgade 13, kælderen, 5000 Odense

Spirituel Fitnesstræning handler om kende din egen energi for at skabe rum og indsigt - til at være endnu mere dig.

Vi er alle spirituelle. Evnen til at lytte og lege med energierne er medfødt. Det er måden hvorpå vi gør det, der er
individuel. Alt du behøver for at kunne deltage er nysgerrighed og ønsket  om forandring. 

Det handler om, at byde velkommen til ALT du er, lærer din energi at kende og lytte når din krop taler til dig - og det gør den!

Hvis du gerne vil i bedre form, så træner du.Vil du gerne blive bedre til, at mærke dig selv, din omverden og alle de muligheder der er, så må du lytte aktivt og give plads til det, der er. Jo dybere indsigt jo smukkere udsigt. Det kræver tid, fokus og træning - med andre ord Spirituel Fitnesstræning. 

Seks tirsdage med start 22.oktober fra kl. 16.15-17.30 er jeg din guide. Du vil få rum til at lytte og værktøjer til at arbejde med energierne. Med udgangspunkt i gruppens dynamik, bringer jeg forskellige temaer frem til inspiration og selvhealing. 

Der er plads til max.12 deltagere - Holdet oprettes ved minimum 6 tilmeldte.
Prisen er kr. 699 plus billetgebyr for alle seks gange. Tilmelding er bindende og der gives ikke refusion ved sygdom eller udeblivelse. 

Døren er åben fra kl. 16.00

Glæder mig til at møde dig!

Maya

Læs mere om mig på www.mayaguidning.dk eller på min facebookside mayaguidning. 

Udtalelser fra mit første hold 
Spirituel Fitness har for mig været nærvær og fællesskab i de spirituelle øvelser og sansninger vi sammen har leget og trænet med. Kærligeste hilsener Jeanette

For mig har det helt klart givet ro, og et afbræk fra den travle hverdag. Man kommer heeelt ned og mærker sig selv. Man går altid fra "timen" med, " nu giver livet meget mere mening". Derudover er det som om at det spirituelle kommer tættere på en, man mærker helt sikkert at komme tættere på energierne. Mange Kram Camilla