Spirituel Foredrag & Klarsyn Lolland

Vestervej 126, 4960 Holeby
25 mar 2020 kl. 19:00 - 21:30
Billetter DKK 200,00
Billetter DKK 200,00

Spirituelt foredrag & klarsyn Lolland 

En aften med inspiration og kærlige budskaber fra den åndelige verden, hvor der sættes fokus på at spiritualitet ikke er for særligt udvalgte, men for os alle.

Aftenen vil foregå i en kærlig, respektfuld og højtidelig atmosfære, på en letfordøjelig måde med et strejf af humor, for hvis der er noget den åndelige verden besidder, er det kærlighed & humor.

Der vil være en åbningsbøn, foredrag om den åndelige verden, hvor du som gæst har mulighed for at stille spørgsmål og derved være med til at præge, hvad foredraget skal omhandle. Derudover vil der være budskaber fra den åndelige verden til enkelte blandt publikum, hvorefter aftenen vil afsluttes med en fælles guidet meditation kombineret med dyb, spirituel fælleshealing & lukkebøn.

Som gæst til en spirituel aften skal du møde op med rummelighed og åbenhed, som kan bidrag til at kunne skabe en harmonisk atmosfære. Aftenen er til for at få indsigt og ny viden, og hvis du får et personligt budskab, er dette blot en ekstra “gode” ved deltagelsen.

Denne aften bliver afholdt af de to clairvoyante medier, Jeanie Marie Solberg & Sebbastian Lorantius, som har henholdsvis over 20 og 10 års erfaring som kanaler for den åndelige verden.

www.Jeanie-Marie.dk og www.SebbastianLorantius.dk

Forholdsregler for deltagelse:

* Aldersgrænse: 18+

* iPad, kameraer og mobiler slukkes under aftenen. Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Sebbastian Lorantius og Jeanie Marie Solberg har ophavsretten til aftenen og dens indhold.

* Indtagelse af alkohol er ikke tilladt under aftenen.

* Du må ikke være påvirket af alkohol eller stoffer, under aftenen.

* Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.

* Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom Arrangøren.

Profile picture
Jeanie Marie Solberg og Sebbastian Lorantius

Paloma Zendings er Clairvoyant Medium & Healer med mere end 23 års erfaring. 

Derudover er hun Reiki Master Teacher,  Trance Medium og foredragsholder. 

Udover arbejdet med klienter og arrangementer i egen klinik ( Shanti Spirit Center i Roskilde )  holder Paloma foredrag og Klarsynsaftener rundt omkring i landet samt udland.  

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke