Spirituel inspirations dag

14 maj 2017 kl. 10:00 - 16:00

ENIGMA - museum for post, tele & kommunikation, Øster Allé 1, 2100 København


Vil du have inspiration til at leve et mere spirituelt liv?

Vil du have en oplevelse med andre lige sindet?

Her er din mulighed med disse 5 fantastiske kvinder, som kommer om fortæller om deres liv og virke – alle med hver deres spirituelle indgang til livet.

De 5 er Rebekkah Leve, Maria Cristina Malmberg, Pernille Ørskov, Millicentt Rosamunde og Izabella Rødtnes.

Pris 245 per person.

Jeg hedder Marie Cristina og laver ”Svar-dirigeret-oppe-fra”. Det vil sige at jeg kanaliserer beskeder fra de energierne, der vælger at komme igennem mig.

Jeg ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske, når jeg går ”på scenen”, men jeg vil kanalisere kærlige og brugbare beskeder som ”energierne” mener, at gruppen har brug for at høre. Der vil også være mulighed for, at få råd og vejledning af mine kanaler til dem, der har et spørgsmål.

Det er svært at forklare – det skal bare prøves

Se mere om mig på: www. mariecristina.com

Jeg hedder Rebekkahlily og vil tale om at mange lysarbejdere føler sig utrygge ved at stå frem med deres lys og spiritualitet, hvilket kan stamme helt tilbage fra tidligere liv, hvor de er blevet brændt som hekse på bålet, druknet, hængt eller på andre måde straffet for at heale og sprede lyset.

Men nu hvor jorden er på vej mod 5.dimension og Den Nye Tids Energi, begynder alle lysarbejdere at føle en trang til at sprede deres lys - En trang fra sjælen som det er svært at overhøre.

Jeg vil dele min oplevelser om det at være lysarbejder og dele sin spirituelle rejse om hvordan jeg gik fra at være helt hemmelig til at springe ud af skabet til at gå all in spirituella.

Se mere om mig på: www.thelightworkeracademy.dk

Jeg hedder Pernille Ørskov, er iværksætter, astrolog og advokat.
Jeg vil gerne dele med jer, hvordan jeg kombinerer min spiritualitet og viden om stjernerne med mit liv i juraens verden, og hvordan astrologien åbnede en ny vej for mig. Astrologien kan give os stor indsigt i os selv og andre og være med til at belyse gamle mønstre såvel som nye veje og muligheder i vores liv. .

Derfor vil jeg fortælle lidt om planeterne og energien lige nu, hvordan energien påvirker os kollektivt og individuelt, og hvordan vi kan arbejde med den i stedet for imod den. Astrologien kan benyttes som et meget konkret værktøj til en større selvforståelse og personlig udvikling og give en mulighed for at tune ind på den aktuelle energi og arbejde med dens flow.

Se mere på min blog https://www.facebook.com/astroswanliving/

Jeg hedder Izabella Rødtnes og jeg vil dele lidt inspiration fra min egen historie. Om forkerthed, skam, sensitiv, stress, sygdom samt et forhold der næsten tog livet af mig. Ja jeg har taget den hårde og udfordrende vej, jeg vidste at alt var muligt og blev ved og ved og ved. Nu lever jeg et helt andet liv. Når du skal lave permanente forandringer er der flere elementer der er nødvendige, da vi alle består af en fysisk krop, et sind (et ego) en sjæl og et hjerte – det er alle livsvigtige elementer, som jeg har erfaret skal med ved enhver transformation, som skal være vedvarende, hvis vi gerne vil have harmoni og glæde i alle elementerne. Jeg vil give jeg oplevelsen af en hjerteåbning på dagen.

Se mere om mig på: http://www.izabellaroedtnes.dk/

Jeg hedder Millicentt Rosamunde. Jeg er numerolog, psykolog og underviser på Match Numerolog Uddannelsen.

Jeg vil tale om hvordan numerologien kan skabe store skift i vores liv. Numerologi handler om energi og vibration. Alt er essentielt vibration - i numerologien arbejder vi bevidst med den for at opnå bestemte mål.
Jeg vil gerne tale om hvordan det hænger sammen, at et navneskift kan gøre en forskel i vores liv. Vi har alle en numerologisk essens med livsformål og livslektioner - den kan vi ikke ændre på. Men vores navne kan støtte op omkring den vi er, dem kan vi justere så vi lettere kan udleve vores livsformål og er bedre rustet til at mestre vores livslektioner.

Numerologi handler om at blive endnu mere sig selv.
Se mere om mig på: http://www.numerologi.nu/

Enkel Billet

Salg lukket