Spirituelle portrætter ved Sonja Lucien

07 maj 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg


Et portræt af en åndelig guide eller en afdød videregiver klare, rene budskaber om aktuelle livssituationer

Deltag i en energifyldt oplevelse, hvor kunstner og medium Sonja Lucien tegner både spirituelle guider og afdøde, alt imens hun let og muntert fortæller om sit liv.

Alle tegninger bliver vist frem, og er der en person, man genkender, eller bliver tiltrukket af, giver Sonja direkte og personlige beskeder fra portrættet.

“For mig, blev det at vælge et liv som kunstner og åndelig bevidst, at respektere de guddommelige, magiske kræfter, der viser vejen til skabelsen, uanset ydre livsbetingelser. Livet har bragt mig vidt omkring, ikke kun på rejser ud i verden, men særligt ind i mit indre univers gennem mødet med mørke og lys. Nogle gange befinder man sig i mørket og drømmer om lys. Andre gange er lyset så stærkt, at man foretrækker mørket. Jeg har lært at elske livet i medgang og modgang, for uden kontrasterne ville jeg ikke kunne nyde det fuldt ud.”

Sonja er forfatter og kunstmaler. Læs mere om Sonjas arbejde på www.sonjalucien.com

Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Billet, medlem af CPU

Salg lukket


Billet, ikke medlem

Salg lukket