Spirituelt foredrag og klarsyn m/ Paloma Zendings og Sebbastian Lorantius (Hillerød)

DKK 200,00

Sted

Dato

30 maj 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Spirituelt foredrag og klarsyn m/ Paloma Zendings og Sebbastian Lorantius.

En aften med inspiration og kærlige budskaber fra den åndelige verden,
hvor der sættes fokus på at spiritualitet ikke er for særligt udvalgte, men for os alle.


Aftenen vil foregå i en kærlig, respektfuld og højtidelig atmosfære, på en letfordøjelig måde med et strejf af humor, for hvis der er noget den åndelige verden besidder, er det kærlighed & humor.

Der vil være foredrag om den åndelige verden, hvor du som gæst har mulighed for at stille spørgsmål og derved være med til at præge, hvad foredraget skal omhandle. Derudover vil der være budskaber fra den åndelige verden til enkelte blandt publikum, hvorefter aftenen vil afsluttes med en fælles guidet meditation kombineret med dyb, spirituel fælleshealing.

Som gæst til en spirituel aften skal du møde op med rummelighed og åbenhed, som kan bidrag til at kunne skabe en harmonisk atmosfære. Aftenen er til for at få indsigt og ny viden, og hvis du får et personligt budskab, er dette blot en ekstra “gode” ved deltagelsen.


Arrangementet foregår i Hillerød mandag d. 30 maj 2022, og starter kl. 19.00 og slutter cirka kl. 21.00.
Der vil være en kort pause undervejs.
Dørene åbnes en halv time før, og det er unummererede pladser. 
Billetpris: 200 kr. pr. person. + gebyr. (Køb af billet i dør, såfremt der ikke er udsolgt: 225 kr.)


RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE 

(OBS! - Overtrædelse af nedenstående retningslinjer kan medføre bortvisning, da disse er til for opnå den bedst mulige kontakt) 

* Aldersgrænse: 18+ 
* iPad, kameraer og mobiler slukkes under aftenen. Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Sebbastian Lorantius og Paloma Zendings har ophavsretten til aftenen og dens indhold. 
* Indtagelse af alkohol er ikke tilladt under aftenen.
* Du må ikke være påvirket af alkohol eller stoffer, under aftenen. 
* Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af. 
* Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom Arrangøren.
* Ved aflysning af arrangementet refunderes billetprisen, men ikke billetgebyret, da dette udgår til Billetto. Læs mere om dette her

- Alle forbehold vedr. COVID-19 / Corona-virus vil tages seriøst, ligeledes vil håndsprit være tilgængeligt på stedet. Såfremt du har de mindste symptomer på sygdom eller på virussen eller er i karantæne grundet mistanke om smitte, bedes du blive hjemme, således at vi mindsker smittespredning.


Denne aften bliver afholdt af de to clairvoyante medier, Paloma Zendings & Sebbastian Lorantius, som har henholdsvis over 20 og 10 års erfaring som kanaler for den åndelige verden. 

www.PalomaZendings.dk og www.SebbastianLorantius.dk


OBS! Ved fejlkøb på over én billet, ved gensendelse af billet via mail eller lignende, tages der et håndteringsgebyr på 15 kr., da der vil blive brugt tid på dette, som kunne bruges andetsteds.

Arrangør

Lokation

Støberihallen Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .