Spis med ved bondens bord

01 sep 2019 kl. 10:00 - 16:00

Rynkeby, Rynkeby hestehave 52, 5300 Kerteminde

Spis med ved Bondens bord og oplev kokkeelever fra Kold College og Ungdomshusets Café, når de i samarbejde laver en lækker frokosttallerken af råvarer fra de økologiske marker på Nørremadegaard. Her findes der grise, årstidens frugt og bær, samt grønt fra marken. En frokosttallerken vil som udgangspunkt lyde som skrevet nedenfor:

  • Timian/ramsløg spegepølse m/pesto af krydderurter og friskbagt groft brød
  • Grillpølse m/æbleremoulade og sennep m/peberrod
  • Miniburger med hakket gris, håndrørt mayonaise m/krydderurter og flæskesvær
  • Terrine af svineskank brassieret med solbær
  • Stikkelsbær trifli

Børn kan vælge en tallerken med tre udvalgte retter.

Hertil serveres et glas vin, øl eller saft.