Spiselige insekter - Foredrag og smagning

23 mar 2017 kl. 17:00 - 18:30

Enigma, Øster Alle 1, 2100 København Ø

Kom til en aften hvor Jakob Rukov (fra http://buggingdenmark.dk/) og Nina Askov (fra Buglady.dk) fortæller om spiselige insekter. Der vil både være oplæg og smagsprøver på forskellige insekter. Pris for alle herlighederne: 100 kr.

Insekter er bæredygtige, sunde og så smager de godt. Derfor er de med lynets hast ved at indtage den danske gastronomiske scene.

Eventet løber af stablen d. 23/3 kl. 17, hvor der vil være oplæg, og kl. 18 starter smagningen.


Nina Askov er netop udkommet med bogen "Insekter på menuen -den nye trend i Europa" og har som kok lang tids erfaring med tilberedning af insekter. Hun står bag bloggen Buglady.dk og har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Jakob Rukov er insektfarmer og ph.d. i biologi. Efter et længere ophold på en insektfarm i USA har han stiftet Danmarks første farm med spiselige fårekyllinger, BuggingDenmark - i en kælder i Københavns Nordvestkvarter.

Sammen dækker de kulturelle og gastronomiske aspekter af de spiselige insekter og fortæller om, hvad der rører sig på det danske insektmarked.

Efter foredragene er der smagsprøver på 4 forskellige retter med insekter. Der vil både være noget fra det søde og det salte køkken. Retterne ledsages desuden af Insekt KBHs æble-ingefærshot, FEMTEN Fårekyllinger, samt et køligt glas hvidvin.

Eventet foregår i Enigma Museum for post, tele & kommunikation i det gamle posthus ved Trianglen, der er i dag fungerer som museum og kommunikationscenter. I underetagen ligger det hyggelige Enigma Kantina (http://www.enigma.dk/wp-content/uploads/2017/01/En...) drevet af Meyers Madhus, hvortil man i dagens anledning kan få en sidevogn med insekter. Husk at bestille bord, hvis man vil spise der.

Kom forbi og smag på fremtiden!


Billet

Salg lukket