Spoken Jazz Vol. 2

27 jul 2017 kl. 19:00 - 21:00

Avenue Hotel Copenhagen, Åboulevard 29, 1960 Frederiksberg


Spoken word-klubben`Spoken Jazz´ åbnede på Avenue Hotel Copenhagen i maj og er klar til at følge op på successen fra premieaftenen med en Special Summer Edition.

Bag det nye tilbagevendende lyrikarrangement står kunstnerduoen HØXBROE & STIK OP, der fungerer som værter og håndplukker aktuelle ordmænd og -kvinder på de forskellige aftener.

OPLEV BL.A:

KIM HYTTEL
Få bøger kaster så meget postyr af sig som »Erindinger om Larsen og Clausen - og andre Ronkedorer i Rockland« gjorde da den ramte forsiderne tilbage i 2011. Denne aften læser Hyttel op fra bogen der beretter om den danske musikbranche.

Kim Hyttel er musik, producer og forfatter og har stået bag en række album i dansk musik, bl.a. fra Johnny Madsen, Henning Stærk og Sort Sol.

BIANCA FLØE
Pixipoeten Bianca Fløe har været skiftevis nærværende, genert og bedårende på spoken word-scenen siden 2005. Fløe er den nulevende poet, der har tabt flest poetry slams. Samtidig er hun den, der har modtaget flest fanbreve og fået flest i publikum til at græde synkront og højlydt.

Bianca udgav i 2016 digtsamlingen @trylleformuleringer, der er skrevet om, til og på sociale medier. I 2015 udkom hendes SMS-novelle ’Kan du heller ikke sove?’ på forlaget SMS Press. På instagram står hun bag koncepterne @etselfieomdagen, @kaskeflothval og den forsvundne digtsamling @melankofil. Har herudover medvirket i en række antologier og skrevet en digtsamling, der kan læses på væggen i hendes soveværelse. Fløe optræder på aftenen med et festfyrværkeri af melankoli og en kæde af brud.

JONAS SCHEFFLER
Trompetist, arrangør og komponist med rødder på den nordjyske østkyst. Han slår til dagligt sine folder i København, men spiller i bands i hele landet - lige fra Nordkraft Bigband i Aalborg, I Just Came From The Moon (med hvem han vandt UngJazz konkurrencen i 2016) og The Bigband i København. Udover at være uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus kan Jonas bryste sig af at have spillet med internationale kunstnere som Robben Ford, Bob Mintzer og John Clayton.

Med fokus på klangbilleder, simple melodier og med respekt for musikken, bevæger Jonas sig ud i improvisationen, hvilket blandt andet kan høres på pladen "Hoax" af det Aarhusianske band 'I Just Came From The Moon'.


Foruden ordene og musikken spiller arrangementets fysiske rammer en særlig rolle, og med Avenue Hotel på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro får Spoken Jazz noget nær den perfekte lokation. Det stemningsfulde hotel byder bl.a. på en hyggelig pejsestue med trægulve og bløde møbler og en velassorteret bar, hvorfra publikum kan fordybe sig i ordene og tonerne. Hotelbarens speciale er i øvrigt bobler, der fås på både glas og flaske i alle prislag. Er vejret til det, afholdes Spoken Jazz-arrangementet i hotellets fantastiske gårdhave.


Spoken Jazz Vol. 2
Avenue Hotel Copenhagen
27. juli 2017 kl. 19-21 (med efterfølgende bar & lounge)
Billetter: https://billetto.dk/e/spoken-jazz-vol-2-billetter-198706HØXBROE & STIK OP

CLAUS HØXBROE debuterede i 2006 med digtsamlingen ‘Hylet fra gaden’ og kunne dermed fejre 10 års jubilæum som udgivet digter sidste år. Forfatterskabet består af over 20 officielle udgivelser og indeholder både digtsamlinger og spoken word-album med folk som Jan Kaspersen, Stik Op, Oscar Gilbert, Umpff mfl. Høxbroe har leveret langt over 2.000 oplæsninger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, England, Tyskland og Estland. Alle på dansk. I de to sidstnævnte lande er hans bøger desuden blevet oversat og udgivet på nationalsproget. Høxbroe har desuden modtaget Publikumsprisen på Poesiens Dag 2005 og Dan Turèll Prisen i 2011.

STIK OP (Jakob Haahr-Pedersen) er rapper og musiker med over 20 års erfaring fra både pladeudgivelser og livekoncerter. De seneste år har han især dyrket nye samarbejdsformer, bl.a. med beatpoet Claus Høxbroe og deres faste hold af producere.

Billet

Salg lukket