spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Spoken Jazz Vol. 3

Afholdt event

Spoken Jazz Vol. 3

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

31 aug 2017 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Spoken word-klubben `Spoken Jazz´ løber af stabelen på Avenue Hotel Copenhagen den sidste torsdag i hver måned.

Bag det tilbagevendende lyrikarrangement står kunstnerduoen HØXBROE & STIK OP, der fungerer som værter og håndplukker aktuelle ordmænd og -kvinder på de forskellige aftener.

Som et gennemgående element bliver det talte ord mødt af toner, lyde og musik fra den erfarne trompetist og jazzmusiker PETER MAROTT, der i ægte jazzånd får lov at lege med de lyriske underlæg. Før, mellem og efter de lyriske indslag flyder jazztonerne fra hotellets dj-pult.

Foruden ordene og musikken spiller arrangementets fysiske rammer en særlig rolle, og med Avenue Hotel på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro får Spoken Jazz noget nær den perfekte lokation. Det stemningsfulde hotel byder bl.a. på en hyggelig pejsestue med trægulve og bløde møbler og en velassorteret bar, hvorfra publikum kan fordybe sig i ordene og tonerne. Hotelbarens speciale er i øvrigt bobler, der fås på både glas og flaske i alle prislag.


Spoken Jazz Vol. 3

Avenue Hotel Copenhagen

31. august 2017 kl. 19-21 (med efterfølgende bar & lounge)

OPLEV:

KASPER SPEZ

Betegnelsen rapper er på ingen måde længere fuldt dækkende for kunstneren Kasper Spez, der med udgangspunkt i hiphopgenren trækker tråde til bl.a. rock, folkemusik og viser i sit helt unikke udtryk og tekstunivers. Med en trofast fanskare og tre anmelderroste plader i ryggen har Spez gået sine egne veje siden debuten `Love Junkie´ i 2006.


Teksterne er spækket med originale vendinger, kryptiske linjer og stærke billeder - og altid leveret med stor kraft og indlevelse. Kasper Spez er senest aktuel med nummeret `Septemberhveps´ med tilhørende musikvideo på Youtube.

MATHILDE WALTER CLARK

Skriver romaner, noveller og essays. Hendes seneste udgivelser tæller Gips (2012) og Grumme historier (2011) og den multimediale e-bogsudgivelse, Mæcen søges (2013), som i ord, billeder, emails, breve og film dokumenterer en ét år lang performance, hvor hun ledte efter en mæcen, der kunne hjælpe med midler til at skrive hendes næste bog. I de senere år er hun også begyndt at skrive personlige essays, som er blevet bragt i Politiken, Information og Weekendavisen. I 2006 blev hun tildelt det Tre-årige legat fra Statens Kunstfond. Siden 2017 har hun fast skrevet klummer i Informations litteraturtillæg.

MORTEN REIMAR
Digteren Morten Reimars digte er fulde af liv, humor og bevægelse. Som beatdigter med rødder i jazzmusikken bærer teksterne præg af ægte følelser, knivskarpe billeder og en rytmik der får ordene til at røre på sig.

Han udgav sin første bog, ‘Teenage Jazz’, I 2012, fulgte året efter op med ‘6 zoner fra City’ og året efter ‘På Tirsdag’. Sideløbende arbejder han som journalist og klummeskribent for blandt andre Euroman og Soundvenue.

Han har optrådt på alt fra små caféer til skæve klubber og store festivaller. Desuden er han vært på Københavns originale lyrikklub - Copenhagen Poetry Club.


CLAUS HØXBROE debuterede i 2006 med digtsamlingen ‘Hylet fra gaden’ og kunne dermed fejre 10 års jubilæum som udgivet digter sidste år. Forfatterskabet består af over 20 officielle udgivelser og indeholder både digtsamlinger og spoken word-album med folk som Jan Kaspersen, Stik Op, Oscar Gilbert, Umpff mfl. Høxbroe har leveret langt over 2.000 oplæsninger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, England, Tyskland og Estland. Alle på dansk. I de to sidstnævnte lande er hans bøger desuden blevet oversat og udgivet på nationalsproget. Høxbroe har desuden modtaget Publikumsprisen på Poesiens Dag 2005 og Dan Turèll Prisen i 2011.

STIK OP (Jakob Haahr-Pedersen) er rapper og musiker med over 20 års erfaring fra både pladeudgivelser og livekoncerter. De seneste år har han især dyrket nye samarbejdsformer, bl.a. med beatpoet Claus Høxbroe og deres faste hold af producere.

Arrangør

Lokation

Avenue Hotel Copenhagen, Åboulevard 29, 1960 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .