SPOR festival 2018: Impossible Situations by Duo Hellqvist/Amaral

06 maj 2018 kl. 15:00 - 16:00

Teater Refleksion, Frederiksgade 72, 8000 Aarhus


Violinist Karin Hellqvist (SE) og pianist Heloisa Amaral (BRA/NO) er kendt for at have en på én gang nysgerrig og frygtløs tilgang til at udforske ny kompositionsmusik. På SPOR festival 2018 præsenterer duoen den seneste udvikling i deres projekt ‘Impossible Situations: A Collective Nordic Experiment’. Med IS:CNE vil Karin Hellqvist og Heloisa Amaral skabe et kunstnerisk forum, hvor rammerne for kammer-musikken kan udfordres.

IS:CNE involverer en række forskellige kunstnere og komponister på tværs af kunstneriske discipliner. De mødes, udvikler idéer og arbejder regelmæssigt sammen, og resultaterne bliver så præsenteret i koncert-format. Sådan fortsætter projektet, hvorved det hele tiden udvikles og bevæger sig i nye retninger. IS:CNE startede i Berlin i februar 2017, og i maj 2018 når det så til SPOR festival, hvor Hellqvist/Amaral præsenterer festivalens publikum for projektets fjerde kapitel. Foruden Karin Hellqvist og Heloisa Amaral består IS:CNE på SPOR festival 2018 også af tonemester Max Sauer (DE), arkitekt Filippa Berglund (DK/SE), fotograf Ellen Inga (IS) samt komponisterne Lars Petter Hagen (NO), Ida Lundén (SE), Marina Rosenfeld (US) og Daniel Moreira (BRA(DE), som inviterer SPORs publikum til at opleve projektets proces helt tæt på i en spændende workshop efterfulgt af en unik koncert med værker af de fire komponister.

IS:CNE involverer en række forskellige kunstnere og komponister på tværs af kunstneriske discipliner. De mødes, udvikler idéer og arbejder regelmæssigt sammen, og resultaterne bliver så præsenteret i koncert-format. Sådan fortsætter projektet, hvorved det hele tiden udvikles og bevæger sig i nye retninger. IS:CNE startede i Berlin i februar 2017, og i maj 2018 når det så til SPOR festival, hvor Hellqvist/Amaral præsenterer festivalens publikum for projektets fjerde kapitel. Foruden Karin Hellqvist og Heloisa Amaral består IS:CNE på SPOR festival 2018 også af tonemester Max Sauer (DE), arkitekt Filippa Berglund (DK/SE), fotograf Ellen Inga (IS) samt komponisterne Lars Petter Hagen (NO), Ida Lundén (SE), Marina Rosenfeld (US) og Daniel Moreira (BRA/DE), som inviterer SPORs publikum til at opleve projektets proces helt tæt på i en spændende workshop efterfulgt af en unik koncert med værker af de fire komponister.

www.sporfestival.dk

Billet

Salg lukket


U/30

Salg lukket