spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

SPOR festival 2018: Our Ears Felt Like Canyons by Zwerm

Afholdt event

SPOR festival 2018: Our Ears Felt Like Canyons by Zwerm

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

05 maj 2018 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Som en gruppe, der hverken er rodfæstet i rock-verdenen eller i klassiske genrer, bevæger Zwerm sig i stedet inden for et genremæssigt grænse-land. På SPOR festival 2018 skal de fire musikere udforske idéen om akusmatisk musik og det lyttende øre i en helt speciel grænsesøgende koncert-setting under navnet ‘Our Ears Felt Like Canyons’. I stedet for at ‘gå på scenen’, placeres de fire musikere i en cirkel midt i koncert-lokalet, omgivet af et tæppe, der skjuler og utydeliggør musikerne og det sædvanlige visuelle lag af koncerten. På den måde flyttes fokus til oplevelsen af det lydlige univers, de fire guitarister fremtryller i det skjulte.

Zwerms koncert består af tre forskellige værker, som er komponeret specielt til denne setting. Britiske Joanna Bailie, som tidligere har været gæstekurator på SPOR festival, bidrager med værket ‘Last Song from Charleroi’. Værket, der bygger på felt-optagelser fra den belgiske, forfaldne industri-by Charleroi tager publikum med ind i et post-industrielt lydunivers, hvor lyden af den nedslidte by udforskes.

Den amerikanske komponist Christopher Trapani er kendt for at fusionere amerikanske og europæiske stil-elementer til et personligt udtryk, der langt fra kan kategoriseres. Værket ‘Shotgun Shoegaze’ er Trapanis bidrag til Zwerms koncert, hvor blues-traditioner fra Mississippi Delta møder den distortede shoegaze-genre.

Tredje og sidste værk er komponeret af den tyske multimedie-komponist Alexander Schubert, som i 2016 åbnede SPOR festival med sit audiovisuelle værk ‘Hello’. Schubert udforsker særligt krydsfeltet mellem elektronisk og akustisk musik, og til Zwerms koncert bidrager han netop med et værk i denne kategori. ‘Wavelet A “Societies / Sciences”’ tager udgangspunkt i idéen om en bølge af lyd, hvor lydoptagelser, stykker af musik og elektriske guitar-lyde manipuleres og tilsammen skaber et bølgende og dynamisk udtryk.

www.sporfestival.dk

Arrangør

Lokation

Åbne Scene Åbne Scene, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .