spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

SPRING - Et spiseritual ind i ensomhed

Afholdt event

SPRING - Et spiseritual ind i ensomhed

Fra DKK 270,00

Sted

Dato

11 jun 2022 kl. 13:00 - 12 jun 2022 kl. 16:00

Beskrivelse

SPRING er et spiseritual, baseret på lydkunst, der kombineret med AR teknologi får os tættere på naturen og os selv. 

Sammen sætter vi os. Vi siger ikke noget. Vi observerer, vi lytter, og vi spiser den mad, der afviger fra det vi plejer, men som beskytter den verden, vi er en del af. På vores smartphone i AR oplever vi Generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen spise den samme mad som os selv. SPRING er en 'spise-lyds-symfoni' oplevelse. 

Komponisten Line Tjørnhøjs splinternye værk, SPRING, sprænger stort set alle kategoriserende rammer. SPRING er på en og samme tid et lydkunstværk, et stykke musikdramatik, et spiseritual, en aktivistisk handling, en virtuel 3D-oplevelse, en NFT, en hyldest til naturen og et portræt af Generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen. About the WEB3 Monument PORTRAIT - co-ownership: join allowlist

Selv beskriver Tjørnhøj værket sådan her: "SPRING er et værk, der trækker det aktivistiske i lydkunsten frem. Kvinden, teknologien og klimaet. De tre elementer blander sig med hinanden i værket som et fælles symbol på den nutid, vi er en del af, og den fremtid vi gerne vil - og bør - skabe. En fremtid, hvor vores individualisme må vige, og hvor teknologien stadigt vinder frem - forhåbentligt sammen med kvinders ret og kampen mod klimaforandringerne."

SPRING er skabt i samarbejde med humanøkolog, madstylist og performer Michelle Appelros, kryptokunstneren eikmoen.eth og produktionshuset MANND, der er specialiserede i at skabe digitale Extended Reality oplevelser. Dette holds imponerende spændevidde vidner om et værk, der trækker på utroligt mange forskellige udtryksformer - ikke for at skyde med kunstnerisk spredehagl, men fordi det sommetider kræver en søgen hensiddes det klassiske skel mellem discipliner at takle svære, nye problemstillinger.

Maden i værket simpel. Den er sanselig og den stråler af taknemlighed til naturen. Maden gør op med den overflod, der er, og menuen er skabt af humanøkolog, madstylist og performer Michelle Appelros. Menuen består af ting, der gror her og nu - i nærområdet - såsom kål, agurk, æble, hasselnødder og hyldeblomst.

Værket opføres d. 11. og 12. juni
Forestillinger / Serveringer: kl. 13.00 og 15.00
OBS: Meget begrænsede pladser.

Koncerten opføres i samarbejde med SV-festival

Program

Line Tjørnhøj: SPRING (Uropførelse)
____
Præsenteres i samarbejde med Line Tjørnhøj og SV-festival.

Projektet er støttet af:
Statens Kunstfond
Kulturpuljen Region Midt
Music City Aarhus 2022
Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje
Den Jyske Kunstfond
William Demant Fonden
Wilhelm Hansen Fonden

Arrangør

Lokation

Volume Volume, Enghavevej 80, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .