Spring ind i 2019 som et sundere dig!

Rådhuspladsen 37, 1550 København
09 jan 2019 kl. 17:00 - 19:00
Super arrangør
Billetter Gratis - DKK 50,00
Billetter Gratis - DKK 50,00

Skal 2019 være året hvor du giver din krop ekstra kærlighed? Hvad end du har brug for at tabe dig, komme af med nogle tilbagevendende skavanker eller bare ønsker en sundere livsstil er dette arrangement et rigtig godt sted at starte.

Til arrangementet kan du møde og blive inspireret af en række prominente forfattere, som alle er aktuelle med nye bøger om sund livsstil eller vægttab.

Suzy Wengel udviklede kostprincippet Sense for at komme sin egen overvægt til livs og tabte 40 kilo på ni måneder efter sine kostprincipper. Hun har siden udgivet ni bøger, der tager udgangspunkt i Sense kostprincipperne og har mere end 100.000, der følger hende på Facebook.

Jane Faerber er kendt for sin populære blog madbanditten.dk og sine bestsellerbøger om LCHF-kost (få kulhydrater, masser af fedt). "Keto" er Jane Faerbers nyeste bog. Helt enkelt sagt, er KETO en mere striks udgave af LCHF-metoden. Den ketogene livsstil får flere og flere tilhængere både herhjemme og i udlandet, hvor bl.a. Hollywoodstjerner som Halle Berry samt Kim og Kourtney Kardashian har været med til at skabe opmærksomhed omkring den.

Louise Bruun er ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Hun har i samarbejde med læge Jerk Langer udgivet bogen "21 helbredende dage", der sætter fokus på antiinflammatorisk kost. Bogen er solgt i mere end 25.000 eksemplarer, og er nu er forfatterduoen klar med en opfølgeren "21 Nye helbredende dage".

Pia Norup er læge og medvirkede i TV2-succesen "Kan man spise sig rask?"Her lagde hun og Umahro Cadogan kosten om hos en række mennesker, der var hårdt plaget af alvorlige kroniske sygdomme. Resultaterne var forbløffende positive og endnu en programrække er planlagt til januar 2019. Nu udkommer Pia Norup med bogen "Kronisk sund – lægens 3-trinsplan mod autoimmune sygdomme".

Vi byder på en sund snack i pausen, hvor der også vil være mulighed for køb og signering af forfatternes bøger. 
Det er gratis for Saxo Premium-medlemmer at deltage. Medlemmer skal blot indtaste koden "Premium". For alle andre koster det 50 kr. Er du ikke medlem af Saxo Premium kan du prøve det 14 dage gratis her.

Der er kun et begrænset antal billetter, som fordeles efter først til mølle.

eventet sluttede

Spring ind i 2019 som et sundere dig!

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke