spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Springer + Angående Mig + Rasmus Rydahl

Afholdt event

Springer + Angående Mig + Rasmus Rydahl

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

05 nov 2020 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Springer

Den første 1. single 'Protection' blev P3s Uundgåelige før sommer, og nu har den spirende danske stjerne Springer netop udgivet sin debut EP ”Bad Choice” som udfordrer den danske popscene med sine smægtende grooves og insisterende guitarer. GAFFA kvitterede med 5 stjerner.

Bag Springer står den 24-årige Jakob Emil Lamdahl, der har begået sig i musikkens verden, siden han var 17 år gammel har bl.a. spillet i diverse undergrundsbands som Værket, Gäy og Elias Rønnenfeldts sideprojekt Marching Church – her på trompet. Med sidstnævnte har Springer også har turneret USA tyndt.

Angående Mig 

Angående Mig trækker dig ind i ungdommens kompromisløse univers, hvor intet gør for ondt til ikke at tale om.

I evig samtale med de ukendte du, lukker Angående Mig dig ind i nærværet af drømme, der blev knust under murbrokker af forventning, ensomheden i 808’en, og de små øjeblikke, hvor noget trænger så skarpt gennem stilheden, at vi må holde vejret et øjeblik. En kollision mellem Hip-hop’ens slagkraft og pop-punkens desperation, der kun tjener sin retmæssige plads på en scene - foran et livepublikum.

Angående Mig var allerede på folks læber, da hun i 2019 vandt KarriereKanonen med ordene: ”Angående Mig er et intenst kraftfelt, der kan blive en generationsstemme.” Hun er nu aktuel med sin anmelderroste debut-EP "KUNSTEN AT LADE SOM OM”, hvor hit-singlerne “vrede kvinder” og “jeg elsker alt hvad du hader ved mig” figurerer:

“Angående Mig får det hele til at virke som en farlig leg, jeg glæder mig meget til at opleve i en live-sammenhæng (snarest muligt, tak!)”  - Johanne Nedergaard, GAFFA *****

“I en anden verden, hvor vi gik til koncerter, kunne Angående Mig have fundet et større publikum i år med sin scenetilstedeværelse og de nye sange. For hun stikker i den grad ud, som en af de mest intense og interessante nye stemmer i det danske poplandskab.” - Simon Lund, Politiken ****

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Særligt tilbud til Pumpehusets gæster
Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .