Springfestival 2021 | Festivalarmbånd til weekenden

Øresundsvej 4, 2300 København
29 maj 2021 kl. 09:00
30 maj 2021 kl. 18:00

For syvende gang byder ZeBU med stolthed velkommen til en af landets mest lokale og internationale teaterfestivaler for børn og deres familier. Springfestival 2021 kommer til at fylde Musiktorvet og de fire omkringliggende scener ved Amager Kulturpunkt med markante, overraskende, poetiske og tankevækkende forestillinger fra Spanien, Italien, Belgien, Sverige, Canada, Schweiz og Danmark. 

Køb af festivalarmbånd til weekenden

Her på Billetto kan du købe endagsarmbånd til festivalweekenden 29. - 30. maj, som giver adgang til både indendørs- og udendørs aktiviteter lørdag eller søndag. Man kan komme, når man har lyst indenfor de gældende tidsrum den dag, armbåndet gælder. Når man ankommer til festivalpladsen, kan man reservere billetter til de forestillinger, der kræver pladsreservation. De bliver uddelt efter først-til-mølle-princippet - og bare rolig, der er rigeligt med oplevelser begge dage, også udendørs, hvor man kan gå til og fra de forskellige events, dog vil de fleste steder være siddende, så vi kan holde fin afstand til hinanden. Det vil også være muligt at købe endagsarmbånd på dagen ved indgangsteltene på Øresundsvej, såfremt de ikke er udsolgt. 

Sådan passer vi på dig
Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje, så alle - publikummer såvel som kunstnere - får en god og tryg festivaloplevelse. Alle over 15 år skal kunne vise et gyldigt coronapas ved indgangen, og I vil opleve, at der vil være nedsat publikumskapacitet til visse forestillinger (særligt indendørs), løbende afspritning af kontaktflader, krav om mundbind ved kø og indendørslokationer, skiltning på pladsen med guidelines samt et dygtigt hold af frivillige og festivalarrangører, som sørger for, at det bliver en rar festivaloplevelse for store og små.

Læs meget mere om det store festivalprogram og retningslinjer på www.springfestival.nu. 

ZeBU er et børne- og ungeteater med fast scene ved Amager Kulturpunkt. Foruden et bredt program af aktuelt teater, afholder ZeBU også flere familiefestivaler, heriblandt Springfestival 2021.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke