Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Springfestival 2021 | Festivalarmbånd til weekenden

Afholdt event

Springfestival 2021 | Festivalarmbånd til weekenden

Fra DKK 75,00

Sted

Flere tidsrum

29 maj 2021 - 30 maj 2021
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

For syvende gang byder ZeBU med stolthed velkommen til en af landets mest lokale og internationale teaterfestivaler for børn og deres familier. Springfestival 2021 kommer til at fylde Musiktorvet og de fire omkringliggende scener ved Amager Kulturpunkt med markante, overraskende, poetiske og tankevækkende forestillinger fra Spanien, Italien, Belgien, Sverige, Canada, Schweiz og Danmark. 

Køb af festivalarmbånd til weekenden

Her på Billetto kan du købe endagsarmbånd til festivalweekenden 29. - 30. maj, som giver adgang til både indendørs- og udendørs aktiviteter lørdag eller søndag. Man kan komme, når man har lyst indenfor de gældende tidsrum den dag, armbåndet gælder. Når man ankommer til festivalpladsen, kan man reservere billetter til de forestillinger, der kræver pladsreservation. De bliver uddelt efter først-til-mølle-princippet - og bare rolig, der er rigeligt med oplevelser begge dage, også udendørs, hvor man kan gå til og fra de forskellige events, dog vil de fleste steder være siddende, så vi kan holde fin afstand til hinanden. Det vil også være muligt at købe endagsarmbånd på dagen ved indgangsteltene på Øresundsvej, såfremt de ikke er udsolgt. 

Sådan passer vi på dig
Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje, så alle - publikummer såvel som kunstnere - får en god og tryg festivaloplevelse. Alle over 15 år skal kunne vise et gyldigt coronapas ved indgangen, og I vil opleve, at der vil være nedsat publikumskapacitet til visse forestillinger (særligt indendørs), løbende afspritning af kontaktflader, krav om mundbind ved kø og indendørslokationer, skiltning på pladsen med guidelines samt et dygtigt hold af frivillige og festivalarrangører, som sørger for, at det bliver en rar festivaloplevelse for store og små.

Læs meget mere om det store festivalprogram og retningslinjer på www.springfestival.nu. 

Arrangør

ZeBU er et børne- og ungeteater med fast scene ved Amager Kulturpunkt. Foruden et bredt program af aktuelt teater, afholder ZeBU også flere familiefestivaler, heriblandt Springfestival 2021.

Lokation

Amager Kulturpunkt Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 4, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .