Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Springfestival 2023

Afholdt event

Springfestival 2023

Fra DKK 75,00

Sted

Flere tidsrum

3 juni 2023 - 4 juni 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Oplev en verden af teater og kultur for børn, unge og voksne, når Springfestival 2023 løber af stablen 3. og 4. juni ved Amager Kulturpunkt og de fire omkringliggende scener.

Et festivalarmbånd til enten lørdags- ellers søndagsprogrammet giver adgang til alle forestillinger og arrangementer på den pågældende dag, armbåndet gælder.

Springfestival åbner dørene for 8. gang til en farverig pallette af overraskende, tankevækkende og humoristiske forestillinger, der sætter scenen med alt fra gadeoptog og cirkus til forbløffende akrobatik og børnetechno. Børnefamilier kan i år glæde sig til underholdende gadeteater fra Spanien, forrygende hollandske dansere og et magisk Narnia fra den samiske fjeldverden.

Foruden de mange forestillinger vil det også være muligt at opleve workshops, koncerter og kunstværksteder – og ej at forglemme de langbenede, berømte spanske/catalanske giraffer, der endnu engang vender benene mod nord til stor glæde for byens mange børn og familier.

Arrangør

ZeBU er et børne- og ungeteater med fast scene ved Amager Kulturpunkt. Foruden et bredt program af aktuelt teater, afholder ZeBU også flere familiefestivaler, heriblandt Springfestival 2021.

Lokation

Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 4, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .