Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Springtime Slaughter

Afholdt event

Springtime Slaughter

Fra DKK 210,00

Sted

Dato

06 maj 2023 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Heavymetal.dk præsenterer i samarbejde med Pumpehuset årets Springtime Slaughter. For første gang afholdes eventet i hovedstaden og igen i år, er der samlet et stærkt dansk line-up: Livløs, Crown the Beast og Kampvogn.

Livløs

Den aarhusianske melodødskvintet har med udgivelserne Into Beyond (2018) og And Then There Were None (2021) hurtigt fået cementeret sit navn på den danske metalscene. Bandet leverer melodød på allerhøjeste hylde, stærkt inspireret af Gøteborgs 90’er-scene, med tekster, der omhandler personlige kampe, døden og livets modgang. De er blevet kendt for at levere eksplosive liveoptrædener, hvor især vokalist Niklas Lykkes kæmpe, aggressive, dirigerende, men også nærværende scenepersona gør, at bandet når langt udover scenekanten. Livløs har holdt en lille pause fra at turnere, men er snart klar med nyt materiale, hvilket betyder, at landevejene atter skal erobres. Derfor kan man forvente, at de kommer med fuld tænding, hvor der er 100 procent garanti for moshpits, walls of death – altså så længe konditionen rækker til det blandt publikum, og der er humlejuice nok på maskineriet. Hvem ved, måske spiller de et par nye sange?

Crown The Beast
Med udgangspunkt i civilisationens forfald og kritik af samfund og religion er Crown The Beast ikke bleg for at udforske den mørke side af menneskeheden. På et tungt fundament af dødsmetal fra den gamle skole står hjørnestenene af grooves, guitarharmonier og brutale breakdowns solidt plantet i den fynske muld. Efter en god håndfuld år på landevejen smed odenseanerne i efteråret deres imødesete debut, ”Spawn of Tomorrow”, på gaden. Der er derfor garanti for et ordentlig brag, når Jason Campbell og Co. flår væggene i Pumpehuset fra hinanden med dugfrisk dødshærg.

Kampvogn

Kampvogn, der består af gode folk fra blandt andre Olm og BAEST, udgav i efteråret 2022 sin debut ”Den Store Krig”, som Heavymetal.dk gav skudsmålet ”et gennemarbejdet og infektiøst stykke dødsmetal”. Den aarhusianske kvartet er garant for et sandt artilleribombardement af tonstunge riffs og groovy basgange, så hvis der er hofteskred eller diskusprolaps i familiehistorikken, skal man nok holde sig i baren.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .