spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sproget på jobbet - når ord skaber trivsel, innovation & resultater - eller det modsatte!

Afholdt event

Sproget på jobbet - når ord skaber trivsel, innovation & resultater - eller det modsatte!

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

25 maj 2023 kl. 08:00 - 10:00

Beskrivelse

Ord skaber vores virkelighed - og vores trivsel på jobbet

Hvad mener du f.eks. om sætningen ”jeg hører, hvad du siger”? Giver det dig lyst til at fortsætte samtalen med din leder, hvis du bliver mødt med dette disse ord, når du kommer med input og nye idéer på din arbejdsplads?


Hvad gør det ved dig, rent fysisk, når en kollega siger, at en forestående opgave er et ”must-win battle”? Mærker du et lille ubehag, fordi dette statement fortæller, at der ikke er plads til fejl – at succes er den eneste mulighed, ellers…?

De fleste af os er ikke eksperter i det sprog, vi bruger, når vi går på arbejde, men eftersom sproget er vores primære kommunikationsform, og det har konsekvenser som ringere trivsel og mistet arbejdslyst, hvis vi siger alt for meget uden at reflektere over betydningen af det, er vi nødt til indimellem at stoppe op og tænke os om.

Hvad er det vi siger og hvordan reagerer vi på det, der bliver sagt til os? Det er en medvirkende faktor til fornemmelsen af, hvorvidt vi trives på jobbet – og har lyst til at gøre vores bedste for at løse vores arbejdsopgaver.

Med andre ord: Vores arbejdslyst og effektivitet er tæt knyttet til sproget på jobbet.

Ekspertpanelet udgøres af:

Mads Lindholm, Erhvervspsykolog, Ph.d. & Partner, WICE Erhvervspsykologi & Podcaster i STATEMENT - om sproget på jobbet

Christian Borrisholt Steen, Debattør, foredragsholder og seniorkonsulent ved Videncenter for God Arbejdslyst & Podcaster i  STATEMENT - om sproget på jobbet

Esben Lind
, Direktør & Kommunikationsrådgiver, Publicity

Debatten modereres af Sina Harbo, Stifter & Ejer, Perspektivet Interessenetværk.

DETTE ARRANGEMENT OPTAGES OG UDGIVES EFTERFØLGENDE I PODCASTEN; STATEMENT - OM SPROGET PÅ JOBBET.

Perspektivet Interessenetværk er et åbent fællesskab, der skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Netværket popper løbende up i nordjyske virksomheder og sætter spot aktuelle emner relateret til vores arbejdsliv.

Netværket er åbent for alle.

Refusion gives kun, hvis arrangør aflyser - men købte billetter kan bruges til alle Perspektivets arrangementer.

Lokation

Publicity, Bygaden 20D, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .