St. Bededag // Gadens Stemmer - Indre by

St. Bededag // Gadens Stemmer - Indre by

Billetter fra DKK 149,00

Sted

Dato

05 maj 2023 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Det her er ikke nogen almindelig byvandring! Den personlige historie er i fokus, og du kan høre om at være hjemløs, stofmisbruger eller på anden måde socialt udsat.

Du er selv med til at skabe byvandringen, så stil endelig spørgsmål til guiden.

Anbefalet aldersgrænse: 12 år.

Dagens guide i Indre by:

Goddag mit navn er Steen. Jeg blev hjemløs som ældre efter et almindeligt liv med arbejde, sport og bolig. I dag er jeg stadig hjemløs og bor på et herberg. Jeg drømmer om at få min egen bolig snart.

Mange tænker nok: “Det sker ikke for mig”. Men min historie viser, at alle kan ende som hjemløse - desværre også helt unge mennesker. På byvandringen fortæller jeg om mit liv på gaden og om hjemløshed generelt.

Respekt er et kodeord for mig, og jeg håber, at turen giver et mere nuanceret billede af hjemløse, og man får lyst til at se hjemløse i øjnene i stedet for at se igennem dem. 

Tryk  HER for at se billede af mig på Gadens Stemmers hjemmeside. 

Kunderne siger:
Dejligste tur rundt i byen med Steen som gav så meget af sig selv og sine oplevelser. Virkelig en øjenåbner og en meget rørende oplevelse. Kæmpe anbefaling til gadens stemmer og ikke mindst Steen herfra

Tine A. maj 2021Arrangør

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også gruppeture for skoler, gymnasier, uddannelsesinstitutioner og virksomheder i København, Odense, Vejle, Esbjerg og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Lokation

Jarmers Plads, (Ved indgangen til H.C. Ørstedsparken), 1551 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .