Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Stå ret, få ret

Afholdt event

Stå ret, få ret

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

05 apr 2022 kl. 20:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Teater Tunge Tasker præsenterer endnu engang “Stå ret, få ret”. Denne gang opføres forestillingen på Forscenen på Amager.

“Stå ret, få ret” er en komisk og absurd forestilling, der foregår i et dystopisk scenerum. “Stå ret, få ret” sender de 3 karakterer Lulu, Katrine og Mai ind i reality-programmernes verden og udfordrer deres dydighed, moral og etik. Hvor langt vil de gå for at vinde, og hvad ender de med at tabe?

Skuespillere:
Frida Sigurth
Rikke Madsen
Julie Perthou
Gustav Sigurth

Instruktør: Clara Lyngsø Nielsen

Afvikler/teknik: Oliver Svensson

Lyd: Andreas Hebo

Scenograf: Natascha Arenze Ulrich

Fotograf: Knud vassil

Grafik: Benedicte Kragskov

Manuskript: Teater Tunge Tasker

Arrangør

Lokation

Forscenen Forscenen, Shetlandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .