Standing meditation og Vifteform

30 apr 2016 kl. 10:00 - 15:00

Gladsaxe Sportshal, B-lokalet, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg

Standing meditation og Vifteform


Denne workshop er delt op i to selvstændige blokke. Du kan enten tilmelde dig én af blokkene - eller tilmelde dig begge.

Standing meditation er fundamentet i de fleste af de systemer der kaldes de "indre systemer", herunder Tai Chi og Qi Gong. Men standing kan også trænes som en disciplin alene og har udover de samme positive effekter på sind og krop som traditionel, siddende meditation har, også den klare fordel at kroppen - skelet muskler og sener bliver styrket samtidig. Standing styrker immunforsvaret og hjælper den enkelte til at blive bedre til lige præcis det de brænder for.
På workshoppen vil der blive undervist i teorierne bag standing og du vil lære nogle enkle standings du med det samme kan øve hjemme for at optimere din krop og dit sind.
Du kan med fordel læse min seneste bog inden workshoppen - Tai Chi, Qi Gong og standing meditation - ligesom bogen kan købes på workshoppen.

Master Sam Tam's vifteform består af seks dele. Den indeholder bevægelser fra Taijiformen, sværd, sabel og stokform - ligesom der er bevægelser som kan spores tilbage til de andre indre systemer - Baqua, Yingyi samt Yiquan.
Formen er interessant at arbejde med, smuk at iagttage, og bevægelserne udvikler god fleksibilitet og koordinering.
Efter fælles opvarmnings- og løsneøvelser deles deltagerne op i to grupper, hvor den ene gruppe vil blive undervist i 1. og 2. del (hvilket betyder alle kan være med!), og den anden gruppe vil der primært være fokus på 5. og 6. del (dvs., formen gøres færdig og tidligere dele finpudses).

Sensitivitet og øget opmærksomhed vil være i højsædet sammen med evnen til at kunne mærke og udvikle ens eget center og centerlinje, og mærke hvor partnerens ditto er.

Pris: En blok 300,-
begge blokke 450,-


Billet

Salg lukket

Billet

Salg lukket

Billet

Salg lukket