Starboys - Live på Halgodt!

13 sep 2019 kl. 20:00 - 22:00

Halgodt, Skovshoved Havn 14, 2920 Charlottenlund

Vi lukker og slukker for en festlig musik sæson på Halgodt med besøg af nogle af Danmarks bedste og mest festlige musikere når STARBOYS gæster Halgodt fredag den 13. september. 

Måske du ikke lige kan genkende navnet, til gengæld kan du helt sikkert genkende personerne bag, for det er nogle af Danmarks bedste musikere der har slået sig sammen i en festlig kombination af dansevenlig beatpop.

Brødrene Kærså, Mads og Rasmus fra Moonjam og Danseorkestret, på henholdsvis dj drums og basses, er bandets grundstamme og i tillæg til dem så har vi Nadia Stein (News) og Al Agami på vokal.
Jens Haack på Saxophone kendt fra (Moonjam-Kasper winding)

Starboys vil denne aften få taget på Halgodt til at lette med et mix af store hits fra 80’erne og 90’erne. Det bliver helt sikkert en aften som slutter vores musik sæson på en helt fantastisk festlig måde som kan mærkes i kroppen hele vinteren. 

Gå ikke glip af denne aften når STARBOYS leverer et forrygende brag af en dansefest med et set af danske og udenlandske hits i egne fortolkninger. Det bliver uden tvivl en festlig danseaften fra start til slut! 

Vi ses på Halgodt til et brag af en fest.