Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Startupmøde for nye iværksættere

Afholdt event

Startupmøde for nye iværksættere

Fra Gratis

Sted

Dato

06 apr 2022 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Hvis du er iværksætter i Greve eller går og har en god forretningsidé, som du mangler den fornødne hjælp til at komme i gang med. 

6. april fra 16.00-18.00 kan du som iværksætter få gratis hjælp af specialister til de mest gængse udfordringer, man møder, når man stifter ny virksomhed, ligesom du kan netværke med ligesindede. 

Statsautoriseret revisor Ronnie Lund Jensen deler ud af sin viden om alt fra virksomhedstyper til regnskab og moms og de mange andre tekniske udfordringer, man som iværksætter støder ind i.

Advokat Charlotte Engelbrecht gør os klogere på selskabsformer og selskabsret i forbindelse med opstart af egen virksomhed herunder do´s and dont´s.

Begge oplægsholdere svarer på spørgsmål undervejs, så du som iværksætter med sikkerhed kan gå klogere fra arrangementet.

Deltagelse er gratis og Erhvervscentret byder på en let anretning.

Lokation

Greve Erhvervscenter Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer