Statement koncert + support Justify Rebellion

29 mar 2018 kl. 20:00 - 23:45

Halmtorvet 9, Halmtorvet 9A, 1700 København


STATEMENT præsentere hermed deres nye single (single release 29/3 2018) fra den kommende plade, som udkommer på Mighty Music i efteråret 2018. Indspillet sammen med Søren Andersen i Medley Studio.

STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstads byer, hvor de kommer med deres virkelig prangende melodiske Hard Rock, blandet med det tunge metal element. De udgav deres debut album ”Monsters” (2014) andet album ”Heaven Will Burn” (2016) der har høstet adskillige gode anmeldelser, både fra ind og udland. Japan har også vist stor interesse for deres seneste plade, og ligeså har deres singler og videoer ”Heaven Will Burn” og ”Madness” været i fast rotation på forskellige FM stationer. Nu står de endnu engang klar til at indtage studiet, for at indspille deres tredje album, og denne gang med Søren Andersen ved Medley studiets mixerpult. Det giver bandet en ny og spændende kant, som altid kan sammenlignes med Scorpions, Metallica, Accept, men som hilser på de lidt nyere hard rock navne som feks. Five Finger Death Punch.

Bandet er et rigtigt ”LIVE” band, og har med en lang række shows de seneste fem år, opnået en masse live erfaring. De har allerede spillet flere Festivaller, og med de udødelige konger DIAMOND HEAD (UK) og legendariske TESLA (US) og levere et stærkt energisk og hårdtslående liveshow, der kommer helt ud over scenekanten!! Bandet ejer den gode sceneånd, og ikke uden grund at de er blevet skamrost for deres mange koncerter.

Support band:

Justify Rebellion fra Slagelse har netop har udsendt deres debut album "Unleashing The Beast" på Mighty Music, der bl.a. har fået 8/10 i Metalized og er blevet sammenlignet med bl.a. Volbeat og Metallica.Silvera er et helt nyt bekendtskab på den danske hardrock scene. Bandet spiller moderne hardrock med US-kant og er netop hjemvendt efter en studiesession hos Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy). Første single udkommer i foråret på Mighty Music.

Entré 100 kr. i forsalg og 120 kr. i døren.

Billet

Salg lukket