STATSKUNDSKABSREVYEN 2023: LØRDAG EFTERMIDDAG

STATSKUNDSKABSREVYEN 2023: LØRDAG EFTERMIDDAG

Billetter fra DKK 130,00

Sted

Dato

15 apr 2023 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Statskundskabsrevyen 2023
Vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til Statskundskabsrevyen 2023!

Vi glæder os til at vise, hvad 100 frivillige studerende har brugt foråret på at finpudse til jer. Vi håber, at jeres 2023-plan inkluderer en tur til Bremen Teater mellem den 13. og 15. april for at se en af vores fire forestillinger!

Dørene åbner en time før forestillingens start. Her vil der være mulighed for at købe forfriskninger i baren. Der er ikke nummererede pladser, så de fordeles efter først-til-mølle-princippet. Showet varer cirka 3 timer inklusiv en halv times pause.

Vær opmærksom på, at man kun kan købe studiebillet med gyldigt studiekort, da der tjekkes studiekort ved indgangen. Derudover kan man købe max. 4 billetter pr. person.

Har du behov for en kørestolsplads, så er du mere end velkommen til at skrive til os på hrpr@statskundskabsrevyen.dk. Så koordinerer vi adgang, ledsager, billetkøb mv.

Arrangør

Statskundskabsrevyen er Københavns største studenterrevy og er en klassisk revy med korte indslag – både sketches og sange – af samfundssatirisk karakter. Revyen er drevet af over 100 frivillige fra Institut for Statskundskab på Københavns Universitet, der sammen organiserer, skriver og opfører forestillinger med humor og fællesskab i centrum. Hver enkelt revyist lægger mellem 200 og 750 frivillige arbejdstimer i projektet, der starter i februar og afsluttes med forestillinger i april.

Lokation

Bremen Teater Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .