Stavroz (BE) // RUST

Stavroz (BE) // RUST

Sted

Dato

06 okt 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

STAVROZ (BE)

Siden 2011 har Stavroz været et markant navn på den europæiske undergrundsscene med deres akustiske, organiske og cinematiske tilgang til elektronisk musik.

EP'en 'The Ginning' fra 2015 blev velmodtaget i lande som Frankrig, Tyskland og hjemstavlen Belgien. I årene efter har bandet spillet på internationale festivaler som Coachella (US), Fusion Festival (DE), Wonderfruit (THA), Pukkelpop (BE) og Strawberry Fields (AUS).

Efter en succesfuld karriere på 11 år, kan fans endelig lytte til et fuldlængde album fra Stavroz. Albummet hedder 'Mindibu' og udkom den 13. maj. I efteråret kan bandet opleves live på RUST.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 195 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .