STED litteratur iVest

eventet sluttede

STED litteratur iVest

Sted

Dato

31 okt 2021 kl. 14:00 - 18:00

Beskrivelse

Eventet tager udgangspunkt i oplevelsen og repræsentation af ”sted”, og udspringer af en samling af fotografier og digte, som børn fra Sødalskolen og Engdalskolen i Brabrand har skabt igennem deres sansning af ”steder” i Gellerup. Børnenes digte og fotografier bliver udgivet som bog i forbindelse med litteraturfestivalen. I den anledning vil vi gerne dykke videre ned i, hvordan ”sted” bliver repræsenteret i forskellige forfatterskaber.

14:00-15:00

Oplæsning ved børnene fra Sødalskolen og Engdalskolen af egne digte

Oplæsning ved Mads Mygind af ”Jeg stiger på en bus ud til Gellerup”

Oplæsning ved Jonas Rolsted af ”Organe Remain”

15:30-16:15

Oplæsning ved Nadia Josefine El Said af

”Taastrupgaard My Precious, eller Husene og Menneskene”

Oplæsning ved Liv Nimand Duvå af ”FÆLLESHAVEN”

Oplæsning ved Ida Marie Hede af ”Fladhuse/Højhuse”

16:30-17:30

Introduktion til ”Modfortællinger” af Nana Kofoed fra ATLAS Magasin

Samtale om ”sted” og repræsentation af “sted” i litteraturen

Musik - Mad - Kaffe - Samtaler

Programmet er lavet i samarbejde mellem Information Vest i Gellerup, kunstner og formidler Pernille Stentoft og samtidsmagasinet ATLAS

Arrangør

Lokation

Information Vest (E&P Huset) Information Vest (E&P Huset), Tinesvej 31, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .