Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Stedets Væsen - hvordan forankrer vi arkitekturen i stedet (DA)

Afholdt event

Stedets Væsen - hvordan forankrer vi arkitekturen i stedet (DA)

Fra Gratis

Beskrivelse

En dialog-båret præsentation af sted sansning i praksis


Der åbnes i denne talk op for Stedets Væsen og hvordan man kan tilgå et sted ud fra en idé om indlejring i stedet for udvikling. Stedets Væsen er en afdeling hos innovationsbureauet NXT, der implementerer spekulative og regenerative greb i udviklingen af byområder og byggeprojekter, altid rodfæstet i en lydhørhed overfor de stedbundne kvaliteter og stedets skjulte stemmer – de sociale, de sanselige, de historiske og de økologiske.


I krydsfeltet mellem kunst, biodiversitet, cirkularitet og storytelling lyttes der til stedet med en sensitivitet overfor, og en ambition om at vække, de livgivende faktorer, som ethvert sted indeholder. Stedets Væsen foreslår en værdiforøgelse forankret i stedslighed, i de indlejrede kvaliteter og sigter mod en helhedsbetragtning af, hvad der opleves som værdifuldt levet liv i fremtidens bygninger og bymiljøer. Til talken vil man blandt andet få mulighed for at møde kunstneren bag Stedets Væsen, Madeleine Kate McGowan.


Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

CAFx CAFx, Halmtorvet 27, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer