Steen 'Nalle' Nielsen: Farmageddon

13 nov 2019 kl. 20:00 - 21:00

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

Siden 2018 har jeg åbent fortalt om depression og selvmordstanker, og det kulminerer nu i et unikt comedyshow, der giver et sjældent blik bag facaden hos den grædende klovn, der har viet sit liv til at få andre til at le, mens han skjuler sin egen smerte. Farmageddon er en post-apokalyptisk fortælling i ruinerne af en verden ramt af nederlag, skilsmisse og psykisk sygdom. Det handler om at være sin egen værste fjende og om en familiefar i fyrrene, der er tvunget til at starte forfra, efter hans verden er styrtet i grus. Men det handler også om at rejse sig fra asken og finde tilbage til livet.

Dørene åbner kl.19.30

I over et årti kæmpede jeg en ensom kamp mod depression, der ødelagde både forhold og karriere og nær havde kostet mig livet, indtil jeg i 2018 i ren og skær desperation over ikke længere at kunne rumme det hele valgte at tage bladet fra munden og fortælle verden, hvordan jeg i virkeligheden havde det. Siden har jeg åbent og ærligt fortalt om depression og selvmordstanker på scenen og via Facebook, og det kulminerer nu i et helt unikt comedyshow.
Det er uden tvivl det mest personlige show, jeg nogensinde har lavet. Det bliver på een gang sjovt, tragisk og lærerigt, og det giver et sjældent blik bag facaden hos den grædende klovn, der har viet sit liv til at få andre til at le, mens han skjuler sin egen smerte. Velkommen til min verden. Velkommen til Farmageddon.

Steen “Nalle” Nielsen