spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Stemningsfuld julekoncert med Staka

Event aflyst

Stemningsfuld julekoncert med Staka

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

12 dec 2020 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Kom til julekoncert i en mørklagt Koncertkirke kun oplyst af levende lys og lad lyden af jul omslutte dig. Staka synger et stemningsfuldt à capella program med den skønneste julemusik fra bl.a. Island, England og Danmark – med indslag af cello og akkordeon.

Baren er åben i forbindelse med koncerten, fx kan man købe varm gløgg. Der er mulighed for at blive i Koncertkirken efter koncerten og nyde et glas i god afstand af hinanden.

Du kan med tryghed i sindet deltage i koncerten. Programmet varer godt en halv time, så den er kortere end sædvanligt, og alle gældende coronarestriktioner overholdes naturligvis.

Sted: Koncertkirken, Blågårds Plads 6 A, 2200 Kbh N
Tid: Lørdag den 12. december kl. 17:00 (koncerten varer en god halv time)
Billetter: Billetsalg via biletto.com - der er 60 billetter til salg. Resterende billetter kan købes ved indgangen – af hensyn til sikkerheden modtages kun MobilePay og kontaktløse kort.
Entré: 75 kr. / 50 kr. for studerende og pensionister.

Korets hjemmeside: staka.dk

Arrangør

Staka er et blandet islandsk kammerkor, der arbejder i København. Koret blev etableret i efteråret 2004, og har siden afholdt mange koncerter i Danmark og udlandet, ofte med andre Nordatlantiske kor i København fra Grønland og Færøerne. Derudover deltager Staka i indspilninger til film, i festivaller og officielle statslige arrangementer, samt stævner og koncerter i udlandet.

Staka består af ca. 20 sangere, hvoraf de fleste har sunget i kor siden de var helt unge, og mange har en sang- eller musikuddannelse bag sig.

Koret har et blandet repertoire og fokuserer især på nyere islandsk kormusik, da korets formål bl.a. er at repræsentere den islandske musikkultur i Danmark.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .