Stenmessen København

08 sep 2018 kl. 10:00 - 09 sep 2018 kl. 17:00

Rødovrehallen, Rødovreparkvej 425, 2610 Rødovre

Stenmessen København i RØDOVREHALLEN!

Velkomen til Nordens største sten- og smykkemesse - Der kan købes billetter i forsalg til og med messens sidste dag så ungår du at stå i for meget kø ved indgangen*. Husk! Billetter byttes til armbånd på der giver adgang til messen, både lørdag og søndag. (*belært af sidste år deler vi køen op udenfor)

Køber du billet online inden 7. september kl. 20.00 (og spar kr. 20,-),er du samtidig med i lodtrækningen om to gavekort på hver kr. 500,- til brug på messen.

Igen i år er der tilmeldt udstillere fra hele verden blandt andet Danske, Svenske, Polske, Litauiske, Italienske, Hollandske, Belgiske, Ungarske, Rumænske, Tyske, Ukrainske, Marrokanske, Pakistanske og Indiske udstillere.. Der forventes i alt ca. 80-90 udstillere.

Der vil igen i år blive afholdt en række gratis foredrag, med sten og mineraler, healing og geologi som fokus område. Vi kan afsløre at vi i år igen for får besøg af Kit yndal Hampmark, Vulkaneksperten Henning Andersen, Healer og forfatter Jette Holm. Se venligst hjemmesiden for det fulde program.

Rødovrehallen ligger kun 10 km fra Københavns rådhusplads og med kun få minutters kørsel fra motorvej og ringvej 3-4. Der er 300 gratis P-pladser lige udenfor hallen og ved Rødovre centeret ca. 1 km. væk er der ca. 2700 yderligere P-pladser. Ved hallen holder bla. buslinje 6A der kører direkte til hovedbanegården.

Man kan man læse mere om messen på www.stenmessen-kbh.dk eller følge os på Facebook hvor vi også kører lidt konkurrencer frem mod messen.

Voksen

Salg lukket

Børn under 10 år

Salg lukket

Børn/unge 10-18 år

Salg lukket

Studerende

Salg lukket