Stenmessen København

07 sep 2019 kl. 10:00 - 08 sep 2019 kl. 17:00

Rødovrehallen, Rødovreparkvej 425, 2610 Rødovre

Stenmessen København i RØDOVREHALLEN!

Nyt: Åbent til 18.00 om lørdagen!

Velkomen til Nordens største sten- og smykkemesse - Der kan købes billetter hjemmefra til og med messens sidste dag så ungår du at stå i for megen kø ved indgangen. Husk! Billetter byttes til armbånd på der giver adgang til messen, både lørdag og søndag.

Køber du billet online inden 5. september kl. 20.00 (og spar kr. 20,-),er du samtidig med i lodtrækningen om to gavekort på hver kr. 500,- til brug på messen.

Igen i år er der tilmeldt udstillere fra hele verden blandt andet Svenske, Polske, Litauiske, Italienske, Hollandske, Belgiske, Ungarske, Rumænske, Tyske, Ukrainske, Marrokanske, Pakistanske og Indiske udstillere.. Der forventes i alt ca. 90 udstillere fra 15 lande.

Der vil igen i år blive afholdt en række gratis foredrag, med sten og mineraler samt healing og geologi som fokus område. Vi kan afsløre at vi i år igen for får besøg af Kit yndal Hampmark fra den Spirituelle Krystal, Formand for den danske Ravklub og Ravekspert Anders Leth Damgard Andersen, healer Merise McDowall, geolog Nick Svendsen samt Peter Myrhøj. Se venligst hjemmesiden for det fulde program og foredrag/workshop emner.

Rødovrehallen ligger kun 10 km fra Københavns rådhusplads og med kun få minutters kørsel fra motorvej og ringvej 3-4. Der er 300 gratis P-pladser lige udenfor hallen og ved Rødovre centeret ca. 1 km. væk er der ca. 2700 yderligere P-pladser. Ved hallen holder bla. buslinje 6A der kører direkte til hovedbanegården.

Man kan man læse mere om messen på www.stenmessen-kbh.dk , husk også at følge os på Facebook hvor vi kører konkurrencer frem mod messen.