eventet sluttede

Stephan Grabowski i samtale med Carsten Jensen

DKK 50,00

Sted

Dato

22 sep 2021 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Kom og mød Stephan Grabowski - sangskriver, trommeslager, sanger, producer og arrangør. Han har tidligere arbejdet internationalt med musikere og producere i bl.a Mumbai, London, Addis Abbeba og Islamabad. Herhjemme har han arbejdet med musikere som Lars H.U.G. og Love Shop, og har også udgivet en række soloalbums. 

Engle i mit cockpit er en dybt personlig beretning om at bygge musikalske broer mellem mennesker på tværs af kulturer og sprogbarrierer. Om, hvordan man som musiker træder ud af sin komfortzone og indånder den musik, som 75 procent af verdens befolkning lytter til. Om musikkens uovertrufne, kommunikative kraft. 

Denne aften har Stephan Grabowski journalist, forfatter og debattør Carsten Jensen med på scenen. Det bliver en aften om musik, politik og om at bygge broer mellem mennesker, og ikke mindst om hvordan musikken kan være med til at åbne døre, øjne og hjerter. 

Dør og bar åbner 18:30

Arrangementet varer fra 19 til 20. Der er bagefter mulighed for at blive hængende i baren og nyde en drink.

Vi skal se et gyldigt corona-pas ved indgangen.

Arrangør

Lokation

Tranquebar Tranquebar, Borgergade 14, 1300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .