Stevns Erhvervsråds Sommerfest hos Nørbys

21 jun 2018 kl. 18:00 - 21:30

Nørbys Grøntsager, Esagervej 8, 4672 Klippinge


Stevns Erhvervsråd inviterer til smagfuld sommerfest i det grønne hos Nørbys Grøntsager ved Klippinge, som er kendt for deres lækre økologiske gårdbutik.

Markvandring med Ole Nørby
Aftenen starter kl. 18 med en rundvisning på Nørbys marker og i drivhuset, hvor Ole Nørby fortæller om sine afgrøder og spændende økologiske produktion, som bl.a. har ført til en kåring som avler af Danmarks bedste økologiske efterafgrøder i 2017.

Husk praktisk fodtøj til gåturen!

Middag i det fri
Hvis vejret tillader det, er der dækket op til spisning i det fri. Karen Nørby har kreeret en lækker middag til os - lavet af friske råvarer fra gården. Glæd dig til store, lækre omeletter med æg fra gården og sprøde salater fyldt med smag. Hertil kan du nyde et glas kølig æblemost, hyldeblomstsaft eller øl fra Stevns Bryghus. Desserten: friske jordbær med fløde.

Spis dig til mere energi og færre sygedage
Glade og mætte skal vi høre et spændende foredrag fra ernæringsterapeut Karen Nørby, som gør os klogere på, hvordan vi kan få mere energi, færre skavanker og sygedage gennem vores kost og livsstil. Hør Karen fortælle om de ernæringsmæssige udfordringer, vi står med i 2018. Bliv klogere på, hvad kosten kan gøre for dig og få inspiration til din hverdagsmad.

Kaffe og Quiz
Aftenen slutter af med kaffe, the og underholdende holdquiz med velsmagende præmier.


Tid: 21. juni kl. 18-21.30

Sted: Nørbys Grøntsager, Esagervej 8, 4672 Klippinge

Pris: 200,- ex. moms + billetgebyr

Tilmeld dig her på Billetto - alle er velkomne


Spørgsmål: Kontakt kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling, tlf. 40148916 – signe@stevnserhvervsraad.dk.

tilmelding sommerfest

Salg lukket