spring til hovedindhold

Stevns Outdoor & Vandsport

Stevns Outdoor & Vandsport

Fra Gratis

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Nye workshops forløb i Stevns Outdoor
Efter en succesfuld kickoff, kan du nu tilmelde dig nye workshops.

Vær’ med til videreudviklingen af aktiviteter:

•… til lands og i luften heraf ”Grønne aktiviteter”.   

Dato: Onsdag d. 20/4 fra kl. 16:30-18:30

•… til vands heraf ”Blå aktiviteter”.   

Dato: Onsdag d. 20/4 fra kl. 19:00-21:00

•… i eller omkring ”Strøby Egede, Strøby & Bøgeskoven”.  

 Dato: Onsdag d. 04/5 fra kl. 16:30-18:30

•… i eller omkring ”Rødvig & Lund”.   

Dato: Onsdag d. 04/5 fra kl. 19:00-21:00

Generel information:

Alle workshops afholdes i Lille Heddinge Forsamlingshus, og ved interesse, må du naturligvis gerne tilmelde dig til flere workshops. Klik på "find billetter" og tilmeld dig den eller de relevante workshops.

Alle er velkomne.

Er du usikker på hvilken workshop du skal tilmelde dig? Så henvend dig på Katharina@stevnserhvervsraad.dk

Vi serverer lidt lækkert undervejs.

MERE INFORMATION:

Hvad er Stevns Outdoor?

Stevns Outdoor er visionen om at gøre Stevns til det sted, man tager hen, flytter hen og besøger, når man vil være aktiv udendørs. Stevns skal være spækket med en bred pallette af fede outdoor-aktiviteter fordelt over hele kommunen. Projektet er støttet af LAG-midler og drives af Stevns Erhvervsråd og Region Sjælland.

Har du en idé til det fede outdoor-sted og hvilke aktiviteter, der virkelig kan tiltrække folk?
Stevns Outdoor skal skabe flere oplevelser for borgere, friluftsgæster og naturturister, og samtidig skal der skabes virksomheder og arbejdspladser inden for friluft- og outdoorlivet i Stevns.

Og vi vil gerne gøre det sammen med sportsforeninger, klubber, virksomheder, forsamlingshuse, borgergrupper og andre aktive med gode idéer. Sammen skal vi udvikle og realisere aktiviteterne, så alle får glæde af dem.

Hvem kan være med:

 • Idrætsforeninger og klubber mv., som gerne vil have flere aktiviteter, som de evt. også kan tjene nogle penge til klubkassen på.
 • Virksomheder, der lever af at tilbyde aktiviteter og oplevelser inden for aktiv fritid, aktiv turisme, sport, outdoor mv., og som vil have flere aktiviteter de kan tjene penge på.
 • Borgerforeninger mv. i byerne og landsbyerne, som gerne vil have outdooraktiviteter til deres landsby/by.
 • Forsamlingshuse og klubhuse mv., som gerne vil have flere aktiviteter i og omkring husene, som også kan give et afkast til huset/klubben.
 • Udviklingsorienterede aktører, som kan se potentialet for Stevns i denne sammenhæng, og som vil være med til at sikre, at projektet bliver godt, og at de involverende aktører får gevinst at indsatsen.

Lokation

Lille-heddinge Forsamlingshus Lille-heddinge Forsamlingshus, Skørpingevej 5, 4673 Rødvig Stevns

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder